Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak dodać historię do przeglądarki internetowej na silnik GeckoFx?

SaibotPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dodać historię do przeglądarki internetowej na silniku GeckoFx? Prosiłbym o krok po kroku jak to wykonać. Z góry dziękuję.

saibotpl.png

By SaibotPL (Jaa )

Opublikowano

Nie powiem ci jak, bo to jest strasznie proste do zrobienia. Aby tego zrobić nawet nie trzeba googlować, wystarczy tablica string[n] w których będziesz zapisywał daną przeglądaną stronę.. Eh.. a jednak podpowiedziałem.

Opublikowano

hahaahahaha... Juz sobie mysle ze cale mpc zrobia tematy Moja przeglądarka hahahahaah...

Opublikowano

Wyjaśniłem ci. Aktualna przeglądana strona + tablica string[n]. Dodajesz po prostu do tablicy stronę którą aktualnie przeglądasz, a jak chcesz wyświetlić to wywalasz tablice w listviewie. Na pewno kodu ci nie podam.

Opublikowano

widzę, że jesteś tym typem "programisty" co jedynie umie skopiować kod, tudzież bardziej się postarać i przepisać pokazując swój szczyt możliwości. Wypierdalaj, bo nikt nie ma siły na takich debili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...