Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ford Mustang RTR-X, BMW ZR GT3 , Lamborghini Murcielago LP640 [POSZUKIWACZ SKARBÓW] CZY Porsche 911 GT3 RS?

legendarySzymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzcie mi, które auto jest najlepsze. Nie wiem które wybrac i kupic. Waham sie pomiedzy tymi w temacie:

1.Mustang rtr-x

2.Z4

3.Murcielago poszukiwacz skarbow

4.911 GT3 RS

Opublikowano

To zależy w jakim trybie najczęściej będziesz się chciał danym wozem ścigać.

Do pościgów polecam ci Forda Mustanga RTR-X, w mojej opinii nie ma lepszego wozu do pościgów, w wyścigach też jest znakomity, jeden z najlepszych wozów w grze.

Z4 GT3 nie jeździłem, ale jest to dobry wóz, ale nie tak dobry jak RTR-X i 911 GT3 RS.

Murcielago TH też dobre, ale to nie ten poziom co RTR-X i 911 GT3 RS.

Co do Porsche, to według mnie jest to drugi najlepszy wóz w grze, znakomicie się prowadzi, ścigam się w nim we wszystkich wyścigach i zawsze wygrywam, nawet z Cinque daję sobie nim radę^^. Jak zależy ci głównie na wyścigach, to bierz Porsche, a jak chcesz wóz bardziej uniwersalny to kupuj RTR-X'a.

Opublikowano

z tego to od razu porshe nie będę się rozpisywał po prostu jest bardzo szybkie ma zajebisty v max prowadzenie miód.

Jak chce na policje to RT-X

Opublikowano

Właśnie przetestowałem RTR-X i wyciąga mi jak narazie najwięcej bez nitra 360 km

Jakim Cudem?

Ja w RTR-X mam full ultra, najmocniejsze jakie się da pod Vmax I Jedzie 356km/h bez nitra o.O 800 overalla...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakim Cudem?

Ja w RTR-X mam full ultra, najmocniejsze jakie się da pod Vmax I Jedzie 356km/h bez nitra o.O 800 overalla...

no normalnie i to jeszcze na wiekszosci ulicznych ale sorry z nitrem mi tyle wyciąga ale mam w nim jedną ultra a tak to narazie uliczne i wyciognol jak dotod najwiecej dokladnie 364 km bo sprawdzalem na profilu. to z ultra bedzie pieknie smigal

Opublikowano

@up sam bym się zdziwił jak by rtr-x bez nitra ci wyciągnął 360:D ja mam go na full ultra overall 801 , i bez nitra mi ciągnie 357km/h z nitrem równiutkie 390km/h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...