Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FB i wędka

balak169

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie plusowania wędki czy to cokolwiek daje? czy być może lepiej łowi na mniejszym poziomie? Gdy włączyłem dziś fb z m2bob na 2 konta wędka +1 złowiła 6 małży, a wędka +4 za ten czas tylko 2 czy to czysty fart czy być może coś to daje że łowi mniej rodzai ryb i przez to łapię więcej?

Jeszcze pytanie odnośnie Fb na więcej konto na m2bob można tylko 2 włączyć.. Jedynie znany mi prócz tego fb jest od kamera czy da się łowić na zminimalizowanym i są takie same osiągi? nie zacina się itp?

Lub jakiś poradnik jak mieć największe szanse na łapanie itp :) ponieważ nic nie ustawiam tylko puszczam i srednio łapie mi małż, być może czas zły bo jest oryginalny z m2bob ustawiony wszelkie ciekawostki na temat łowienia z osiągami potrzebuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak mozna lowic na zminimalizowanym :) Sa takie same osiagi . Wydaje mi sie ze wedki na wiekszym + mniej lowia bo jest wieksza szansa na zloowienie innej ryby

Opublikowano

Jego właśnie używam ale można 2 max bez premium, a chcę dajmy na to odpalić 5 postaciami :) no niby tak ale przecież z innych rybek też wypada małż i to powinna jeszcze prędzej bo rzadsza :P ktoś się na tym zna??:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja łowię wędką +1 z 10/10 pkt. Łowi jak należy. Kiedyś posłuchałem się jednego z forumowiczów i na serio nie warto ulepszać wędki na nie wiadomo jaki poziom. +1 10/10 jest najlepsza!

33582.gif

33586.gif

33032.gif

25742.png

31376.gif

Opublikowano

Hmmm jak by ci to powiedziec bo ja fon :D jak masz lvlbot i masz ten przycisk co wlaczasz lvlbota to klikasz na strzalke obol tego levelbota i masz cala liste lvlbot shopbot itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...