Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper Ghost Warrior [ Problemy Graficzne ]

tolas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Wielbicieli FPS' ów Mam Dziś Problem z Gra " Sniper Ghost Warrior " Zaczeło się od tego że pobrałęm ją ze Strony Torrenty.org z Magneta Wszystko śmiga Ale, zdziwiłem się

Bo zatrzymało się Pobieranie na 99,9 % Ale dobrze Zatrzymałem I Raczyłem Odpalić to co się Pobrało Plik Był Formatu .ISO Zainstalowałem :D Tylko Problem Bo Gra Po Rusku Nie Da się grać !! Więc Pobrałem spolszczenie i Zainstalowałem ( Podmieniłem pliki ) Działa włanczam gre i widzę że napisy Menu Są Po lewej Stronie I Urywają się w połowie Jak by ekran Przesunął się w Lewą Stronę I jak mówiłem Ucieło Napisy Menu Np. Zamiast Jeden Gracz Było racz a resztę Ucieło ... Nie wiem co Robić może to Wina Tego Spolszczenia ? Proszę o Wyrozumiałość Bardzo chciałbym Pograć w te Grę, PS. Wszystko w Grze Jest przesunięnte lekko na Lewo ! WSZYSTKO !! Prosze o POMOC !!!!!!

Opublikowano

Wina jest spolszczenia. Spróbuj zainstalować grę od nowa, i wgrać inne spolszczenie.

Jaką masz rozdzielczość w grze? Bo mi na 1600x900 też przesuwa w lewą stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...