Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zestaw z MG36 czy zestaw z M27-IAR ?

DzoBerTTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Jestem przed wyborem zestawu dla medyka.Chodzi mi o te co sa w temacie :D.Tylko nie wiem ktorego sie oplaca brac.Mozecie pomóc ?? Cos mi sie zdaje ze lepszy wyborem bedzie zestaw z m27-iar bo tam jest deagle i chyba lepsze dodatki ;P

PS Wczoraj wygralem na forever MG36 ;P

Opublikowano

Weź zestaw z m27 bo masz praktycznie te same dodatki co w mg36 , a skoro mg36 już masz to jaki jest sens kupna 2 tej samej broni

Opublikowano

mam obydwa zestawy i bardzo polecam ci aira... nie wiem czemu dużo osób uważa że mg36 jest podobny do niego lub gorszy.... mi się o wiele lepiej nim gra....

heh na deagle uwagi nie zwracaj ;) lepiej sobie codziennie kupować ten taki pistolecik za 1.5k kasy 18 ammo bodajże p coś tam

+deagle

siła

celność (brak odrzutu)

hed-ded

- deagle

jaak zmieniasz broń na deagla musisz czekać

mało ammo

bez trybu celowania to po 3 strzale to się staje nie celne

na dalekie dystanse wali po 15

+p coś tam xD

brak odrzutu

dużo ammo

siła na bliski dystans też dobra

szybkie przeładowywanie

-

yyy ;p

YAY

Opublikowano

Zestaw z MG36 ze względu na dodatki oraz samą MG36 jest kozacki. Sam mam medyka z MG. Jeśli wylosowałeś MG to kup ten z AIR i dodatki wbij do MG ;) Co do pistoleciku polecam MP-443 Elite, ponieważ odrzut jest znikomy a z bliska w heady wali nawet po 75 ;)) Mam nadzieję że pomogłem :))

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...