Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ale Jaja:D

P3C1U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie Niedawno Kupilem Od Kolesia Rekawice +11+12+L Za Bleski I Kurde Dzisiaj Wlaczam I Mam Spowrotem Zalozone Swoje +7+12 I Co Najlepsze Mam Spowrotem Te Blesy Co Nimi Zaplacilem O Co Kaman?

Opublikowano

Oni to sobie robią jaja z ludzi. Jeszcze w żadnej grze nie widziałem takiego podejścia...

Ehh.. no nic, dobrze że nie gram już w MU. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

@UP

dobre podejscie ^^ sami jestesmy sobie tego winni , okradzione konta , hacki w cc , i ten rollback tez jest przez nas (cheaterow) teraz , a tu jeszcze obwiniamy k2 ^^? za co ich obwiniamy? za to ze dawali nam hakowac i zarabiac nieuczciwie bardzo dlugo? yy to nie ich wina tylko nasza %-)

2006-2010

Opublikowano

lucass mimo wszystko na globie jest lepiej niz na prv serwach - pograj troche na prv - pozniej krytykuj - albo sprobuj prowadzic serwer...

Nie mowie tego złosliwie tylko chce tu udowodnic ze chlopcy z K2 poprostu sie starają zeby gralo sie nam w miare dobrze. A jest to ciezkie.

Na prv bardziej olewaja gracza i nikt sie nie rzuca jak wieksząść do K2^^ tego własnie nie moge zrozumiec^^

Opublikowano

Masz racje nie łatwo prowadzić serwer ale przed wejściem K2 grało się naprawde fajnie. Grałes sporo miałeś dobre itemy, wysoki lvl przestaleś grać na jakieś 2-3 tyg nić wielkiego się nie stało. A teraz...?? Co chwile exp eventy, medale itp. Na chu. to zrobili...?? Przestaniesz grać na chwile już jesteś tak w tyle że szkoda gadać... Po serwerach lata pełno noobów z hight lvl bo był exp xxx. Przychodza Ci na spota ksuja, kozaczą i mysla że sa pro. Ja się pytam co to ma być?? To nie jest już to MU w które lubiłem grać... :(:/

A hacki były są i będą. Ludzie zawsze będą hackowac i takie działania jak rollback nic tu nie pomogą. Nie mówie ze to nie nasza wina (cheaterow) ale w większości to przez tych którzy nie umieją właściwie używać tych pomocy w grze... Do używania hacków itp. trzeba mieć naprawde dużo oleju w głowie i rozwagi, której niektórym naprawde brakuje...

Ale to tylko moja opinia...