Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]skorki za ip

djm1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma dokładnych informacji, wiadomo tyle, że w 3 sezonie.

Bezmózgi totalne na tym forum są... Napisali, że jest to tylko PROPOZYCJA, która BYĆ MOŻE zostanie wprowadzona, ale to NIC PEWNEGO. Jasne? Mam wam na czerwono istotne słowa pokolorować, żebyście zrozumieli?

Gold Member

nvm

Opublikowano

Bezmózgi totalne na tym forum są... Napisali, że jest to tylko PROPOZYCJA, która BYĆ MOŻE zostanie wprowadzona, ale to NIC PEWNEGO. Jasne? Mam wam na czerwono istotne słowa pokolorować, żebyście zrozumieli?

A ty jak widzę spinasz co temat , wyjdź lepiej na dwór bo zamiast mózgu masz już dysk twardy w tej głowie.

@ EDIT @

Po to jest forum żeby się czegoś dowiedzieć , dopytać , powiedzieć człowieku.

Nie wiem dlaczego masz Gold membera skoro tak spinasz i nie wiesz do czego jest forum .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Może dlatego, że ten temat był wałkowany 130519350? razy, a moderator też wykazał się dobrą wiedzą.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Może dlatego, że ten temat był wałkowany 130519350? razy, a moderator też wykazał się dobrą wiedzą.

Czytaj forum lola.

Opublikowano

Czytaj forum lola.

Czytałem :) I był tam post wrzucony przez riota jakiegoś pt. "Propozycje na sezon 3" i wśród nich było coś takiego, ale podkreślam, że były to tylko PROPOZYCJE. Nie wiesz nawet kiedy dostaniesz ten śmieszny avatar, a już z takim rozmachem wypowiadasz się na temat planów na rok 2013 (o ile wgl wejdą w życie).

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wejdą w roku 2013 bo za niedługo koniec świata. I tak nie wiadomo czy to wejdzie bo to są plany.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...