Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy na server ExPionCraft!

daftygreg14LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg ExPionCraft

informacje.png

strzalka.gifTYP: survival + frakcje

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: f20.owncraft.pl:25080

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

Na serverze jest napisane

pluginy.png

Tak

inf.png

Server sie rozwija więc prosze o wyrozumiałe komentarze :)

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

serwer nie działa ?

Server działa

Słaba reklama, lepsze by zrobiła moja dwuletnia siostra. Reklama to okładka serwera, nie wejdę na ten serwer.

Nie zmuszamy cię żebyś zagrał ale jeśli jesteś taki mądry sam zrób server i sam go opisz

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Proszę o to reklama wyśrodkuj tylko:

[img=http://fooh.pl/pokaz/3984832867.png][/center]

[center][i]Serwer na którym spokojnie możesz pograć z kolegami i pogadać z nimi. Stworzony został przez doświadczonych ludzi, którzy znają się na rzeczy. Pluginy są znalezione i profesjonalnie skonfigurowane. Jeśli długo szukałeś dobrego serwera jest on dla ciebie!  Dużo ludzi może pytać czy serwer będzie się długo trzymać. Ależ oczywiście, nie ma cie się też przejmować, że ktoś was oszuka gdy będziecie kupować VIP?a lub gdy go wygracie. Administratorzy są dojrzali i zawsze dotrzymują słowa. Może i serwer dopiero się rozwija lecz, będzie bardzo dobry ? uwierzcie na razie na słowo, a potem na gre![/i]   [i]Forum jest zrobione profesjonalnie przez technika zwanego Cad0s. Nie wszyscy tutaj mają premium, w tym Administratorzy, ale tu liczy się zabawa.[/i][/center]

[center][b][i]Typ:[/i][/b] [i]Survival+Frakcje[/i][/center]

[center]
[b][i]Potwory i zwierzęta:[/i][/b] [i]Aktywne[/i]

[b][i]PVP:[/i][/b] [i]Aktywne[/i]

[b][i]Premium:[/i][/b] [i]Nie[/i]

[b][i]WhiteList:[/i][/b] [i]Nie[/i]

[b][i]Nether:[/i][/b] [i]Aktywny[/i]

[b][i]IP:[/i][/b] [i]f20.owncraft.pl:25080  [/i]

[b][i]Forum:[/i][/b] CsPukawka.eu [/center]

[center][img=http://fooh.pl/pokaz/4449092958.png][/center]

[center]

[i]Pluginy są pokazane na serwerze za pomocą komendy /plugins, możecie mi także wierzyć, że warto zajrzeć właśnie ze względu na pluginy![/i][/center]

[center][img=http://fooh.pl/pokaz/1531950525.png][/center]

[center][b][i]Właściciele:[/i][/b] [i]Kenzo, qwest, KaSamaPL[/i]

[b][i]Administratorzy i Techniko-administratorzy:[/i][/b] [i]julaspl, Cad0s[/i][/center]

[center]

[i]Główny cel serwera jest taki by po prostu się bawić, to nie serwer do powyzywania się. Panuje na nim kultura, każdy przestrzega zasad ortografii oraz interpunkcji. Grają na tym serwerze i dzieci i dorośli, Minecraft jest właśnie dla młodszych pokoleń. Dla dzieci które mają 10/11 lat więc można czasem tam zauważyć pewne błędy, ale każdy tam sobie pomaga, dzieci dorosłym, dorośli dzieciom. Znając życie zaraz będą komentarze dajcie spis pluginów itd. Dlatego możecie sobie na serwerze wpisać /plugins. Slotów jest mało, ale miejmy nadzieje, że wkrótce będzie ich dużo dużo więcej![/i][/center]

[center][i][img=http://fooh.pl/pokaz/1321392316.png][/i]

[i]Podsumowanie przez Skarpetka;)[/i]

[i]Serwer może być warty uwagi gdy tylko dokupią sloty. Reklama została zrobiona przez mnie więc pewnie pomyślicie, że dlatego podoba mi się serwer. Pluginy jak pisałem są profesjonalnie zrobione. Pozdrawiam i polecam[/i] [b][i]Skarpetka;)[/i][/b][/center]

[center][b]Reklama by: Skarpetka;)

[/b]

Opublikowano

3984832867.png[/center]

Serwer na którym spokojnie możesz pograć z kolegami i pogadać z nimi. Stworzony został przez doświadczonych ludzi, którzy znają się na rzeczy. Pluginy są znalezione i profesjonalnie skonfigurowane. Jeśli długo szukałeś dobrego serwera jest on dla ciebie! Dużo ludzi może pytać czy serwer będzie się długo trzymać. Ależ oczywiście, nie ma cie się też przejmować, że ktoś was oszuka gdy będziecie kupować VIP?a lub gdy go wygracie. Administratorzy są dojrzali i zawsze dotrzymują słowa. Może i serwer dopiero się rozwija lecz, będzie bardzo dobry ? uwierzcie na razie na słowo, a potem na gre! Forum jest zrobione profesjonalnie przez technika zwanego Cad0s. Nie wszyscy tutaj mają premium, w tym Administratorzy, ale tu liczy się zabawa.

Typ: Survival+Frakcje

Potwory i zwierzęta: Aktywne

PVP: Aktywne

Premium: Nie

WhiteList: Nie

Nether: Aktywny

IP: f20.owncraft.pl:25080

Forum: CsPukawka.eu

4449092958.png

Pluginy są pokazane na serwerze za pomocą komendy /plugins, możecie mi także wierzyć, że warto zajrzeć właśnie ze względu na pluginy!

1531950525.png

Właściciele: Kenzo, qwest, KaSamaPL

Administratorzy i Techniko-administratorzy: julaspl, Cad0s

Główny cel serwera jest taki by po prostu się bawić, to nie serwer do powyzywania się. Panuje na nim kultura, każdy przestrzega zasad ortografii oraz interpunkcji. Grają na tym serwerze i dzieci i dorośli, Minecraft jest właśnie dla młodszych pokoleń. Dla dzieci które mają 10/11 lat więc można czasem tam zauważyć pewne błędy, ale każdy tam sobie pomaga, dzieci dorosłym, dorośli dzieciom. Znając życie zaraz będą komentarze dajcie spis pluginów itd. Dlatego możecie sobie na serwerze wpisać /plugins. Slotów jest mało, ale miejmy nadzieje, że wkrótce będzie ich dużo dużo więcej!

1321392316.png

Podsumowanie przez Skarpetka;)

Serwer może być warty uwagi gdy tylko dokupią sloty. Reklama została zrobiona przez mnie więc pewnie pomyślicie, że dlatego podoba mi się serwer. Pluginy jak pisałem są profesjonalnie zrobione. Pozdrawiam i polecam Skarpetka;)

Reklama by: Skarpetka;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...