Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Loteria na twój serwer ! Nowe rozwiązania ! Wszystko przemyślane i sprawnie działa ! by Sebuś !

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1350214981-U702704.png

Witam zrobiłem loterie opierającą się w 100% na redsotne bez żadnych modyfikacji.

Loteria się nie zacina w przeciwieństwie do innych i jest w 100% wykonana prze zemnie !

Tutaj filmik przedstawiający loterie:

Na filmie loteria jest ustawiona w trybie 25%

Czyli że na każdy przedmiot jest 25% szans że wypadnie to logiczne bo przedmiotów jest 4

:)

Jest możliwość zmiany że np. Na jeden przedmiot jest 50% na kolejne dwa po 25% a czwarty przedmiot wyjdzie około 15%

Ustawienie zależy od was

By mieć taką loterie na własnym serwerze wystarczy napisać do mnie na PW i zbuduję ją w 1h całkowicie za darmo

Loteria działa od 3 dni cały czas na moim serwerze w tym go specjalnie restartowałem i wyłączałem nawet loteria się nie zacięła

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

ja pierdole.. podłaczenie dispensera pod guzik / dźwignie i wsadzenie do dispensera 4 przedmiotów. Cała filozofia.

Wstaw coś co się komuś naprawdę przyda.

1h na zbudowanie tego? to zajmuje max 5 min

graphic.png

Opublikowano

ja pierdole.. podłaczenie dispensera pod guzik / dźwignie i wsadzenie do dispensera 4 przedmiotów. Cała filozofia.

Wstaw coś co się komuś naprawdę przyda.

1h na zbudowanie tego? to zajmuje max 5 min

Są 4 dispensery i nie działa to tak prosto ;)

Pisałem o możliwości zmiany % na wyrzucenie każdego przedmiotu uwierz nie jest to takie proste;) zbuduj w 5 minut cwaniaku :)

@UP Zgadzam się lepiej plugin ale ja pokazałem możliwość bez dodatków ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...