Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZOSTANE GM NA JAKIMS SERWIE@@@@@@@@@@

Imię:Kuba, a ksywka Bidzi.

Wieki:13 (wiek o niczym nie świadczy, na moim koncie byłem świadkiem, że 13-latek zachowuję się lepiej niż 20-latek).

Pisownia: Gdy piszę gdzieś staram się nie popełniać błędów, nie kaleczę polszczyzny, za wszystkie błędy przepraszam.

Doświadczenie na mt2 PL: Na starym, dobrym metku "polskim" miałem postać 66 szamanką, obecnie szamanka istnieje i raz za czas na nią wchodzę, praktycznie cały czas należy do mnie.

[/b]Znajomość komend:[/b]Bardzo duża, napisałem nawet poradnik :)

Doświadczenie z pracą gm:: Gm byłem już na 3 serwerach: Zgpmt2, Lolmt2 i 3-ego nie pamiętam nazwy. Nie liczę własnego serwera, niestety padł.

Kontakt:Gadu gadu: 6616452 Skype: Zack Borton

Coś od siebie: Praca Gm sprawia mi przyjemność, zawsze po dobrze wykonanej robocie dostaje na pw: dziękuje Ci. Miło jest dostawać takie wiadomości.

Zawsze byłem opiekunem w Jinno, nie mieszałem się w sprawy innych królestw. Oceniałem sprawiedliwie myślę że fer dla innych.

Zainteresowanie: W lecie b.dużo jeżdżę na rowerze, a w zimię gram na kompie, czytam :)

Opublikowano

@up jak ktoś będzie szukał GM to napisze boże...

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...