Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] TROOLING BF3

BF3trool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej nagrywaj calutkie mecze i tedy staraj się to robić. Potem wycinasz momenty z trollingiem i obrabiasz.

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

jest to firestorm conquest czyli operacja ognista burza w trybie duży podbój

najlepiej rob tak jak polecil Wilson, nagrywaj caly mecz, staraj sie lapac okazje i jak cos wyjdzie to zostaw tylko te czesci, w ktorych jest to, co chcesz zostawic, reszte usun, pozniej z tego cos sklejasz

Opublikowano

Zbierasz team - 2-3 osoby. Jedna w przeciwnym teamie mowi ci gdzie jest jakis camper, idziecie tam no i robicie swoje ;3

Beka straszna jest gdy podłozysz C4 i ze snajperki walniesz :D

OndteAw.png
Opublikowano

A jakie mapki do takich troolingów polecacie, wiem z nowego dodatku lecz pierwszy mój trooling bym chciał jak wysadzam snajperów c4 mam 1,2k widzów:)

?

Opublikowano

obojętnie, graj w to co lubisz i korzystaj z okazji, ale czesto snajperów możesz spodkać na dużych mapach typu firestorm, Caspian border, teheran highway. gulf of oman, strike at karkand, może też ewentualnie sharqi i wake island, ale tam rzadko widziałem kogoś ze snajperką, albo po prostu akurat trafiłem na w miarę ogarniętych ludzi, którzy nie siedzą na swojej jednej campie przez całą grę

Opublikowano

Tego typu filmiki są słabe. C4, jihad jeepy i kasatki były modne, ale pół roku temu. Żeby zrobić dobry filmik o trollowaniu (nie troolowaniu) musisz wymyślić coś nowego, czego jeszcze wcześniej nie było. Np. gwiazda BFowego trollowania wgbdvs z każdym nowym filmikiem miał inny pomysł na niego. Epicki materiał + epickie napisy + dobra muza z lat 80' = ~100k subów w ciągu 3-4 miesięcy.

btw. masz już 1200 widzów czy zamierzasz mieć? :)

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...