Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Moje Filmy na YT

I3ubrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna grafika jak na P4F. Ale filmy mogły by być ciekawsze, bo nudno się patrzy jak ktoś gra. Lepiej nakręć jakiegoś frag movie, czy coś w tym stylu.

Opublikowano

ech wy daliście dobre komentarze to ja może z krytykuje troche

grafika ...

dostaniesz hejt za to że masz koło 10-15lat .....(nie krytykuje twojego głosu każdy chce nagrywac) jednak dobrze by było jak byś dał sobie spokój ...

masz dziecinne zachowanie ;/

a co do gry:

po tytule wywnioskowałem że nie umiesz grać

podniecasz się że miałeś staty 29/3... mam większe statystyki na wszystkich mapkach.... http://battlefield.p.../657287032#maps

zmieniasz magazynek co chwile... to co dedniesz 1 gościa to magazynek odrazu.... ja rzadko kiedy zmieniam magazynek mając 10 w tym ;)

celujesz jak....;d musisz się nauczyć kontrolować odrzut....

nie zaznaczasz przeciwników

przed czołgami uciekasz jak ja przed nauczycielkami w szkole ... możesz granatami rzucać a jak apc widzisz to w koła strzelaj :)

nie zaznaczasz pojazdów

dodaj mnie do frends i napisz mi tutaj na pw czy masz chęć ze mną pograć jutro na bf : ) może ci troche pomoge :)

dam ci łape w góre :) jednak proponuje ci żebyś poczekał do mutacji.... bo łapy w dół będą leciały .....

moja opinia :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...