Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zgłoszono bład EA Online

HerinMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też miałem coś w tym stylu przez wirusy , radzę zaopatrzyć się w dobrego anty wira i prześwietlić kompa , jak nie możesz mieć uszkodzony dysk ale to jest raczej mało prawdopodobne

NJxbd4x.png

Opublikowano

To nic nie daje... tak jest po aktualizacji ostatniej prawie 80% graczy BF3 tak ma.

Napisanie do centrum pomocy też nic nie daje. Komputer skanowany był wczoraj.

Opublikowano

tez tak mialem, z tego co sie dowiedzialem w.pomocy technicznej, czasem cos wariuje.

u mnie wystarczylo poczekac dobe i bylo wszystko ok (ew. mozesz naprawic instalacje i sprawdzic aktualizacje i wtedy poczekac)

jeden dzien w te czy w te roznicy ci nie zrobi

ogolnie chyba oni nawet nie wiedza jaka jest dokladna przyczyna tego, bo ten problem mialem na poczatku pazdziernika

Opublikowano

Też wyskoczyło mi to 2 godziny temu jak próbowałem zagrać z kolegą, mimo to, że nigdy mi to nie wyskakiwało.

Naprawa gry pomogła więc, może spróbuj jeszcze raz tego BF'a naprawić.

Opublikowano

Naprawiałem 3 razy , aktualizowałem tez

Do tego !

Kolega podał mi swoje pasy i mogłem na jego koncie grać , a ja mu podałem swoje i mógł na moim grać. Ale ja na swoim nie mogłem potem nadal , i gdy on wszedł na swoje konto to też nie mógł grać

wszystkie sposoby , podmiana plików , instalacja odnowa PB , aktualizacja pluginu battlelog...

wszystko

Opublikowano

Już klika razy to pisałem w różnych postach, że samo to minie. Sam tak miałem wieczorem. Rano błąd był już rozwiązany. Wiele osób tak ma. Poczekaj kilka godzin i nie rób nic przy tym bo jeszcze bardziej coś zepsujesz. Tak w ogóle to nie jest Twój błąd więc nie masz się o co martwić. Mi się to kilka razy już zdarzyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...