Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Bot

hary241

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to może dasz linka do bota

na forum panuje zakaz wrzucania plików z crakiem więc raczej nie wrzuci,a jak wrzucę Ci wersje bez craka to i tak nie pośmigasz bo bez licencji nie ruszy.

Opublikowano

zakaz zakazem ale ludzie czasem lubia wyimaginowac sobie pewne rzeczy ja ten rafal ze jest w pewnym gronie ludzi co dostaja programy a czy on ma jakies dowody na to ze dostaje? nie sadze kolega chce tylko pokazac ze niby jest popularny

Opublikowano

na forum panuje zakaz wrzucania plików z crakiem więc raczej nie wrzuci,a jak wrzucę Ci wersje bez craka to i tak nie pośmigasz bo bez licencji nie ruszy.

ty to jestes mietkim H.... robiony bajkopisarzu

Opublikowano

ty to jestes mietkim H.... robiony bajkopisarzu

To akurat ty udowadniasz,a nie ja ja przynajmniej zachowuje kulturę w porównaniu do ciebie,a tak jak pisałem wcześniej gdybym pisał bajki i umiał to robić to nie było by mnie tu bo na tym można zarobić,a i dodam kto ciągle wchodził na temat na który ja pisałem zacząłem pisać na temat ts to od razu nagle twoja odp też się zrodziła na temat ts bo musisz wymyślać coś by odpowiedzieć na moją prawdę i nie mając żadnych dowodów oskarżać mnie o donoszenie i jeszcze mnie bezczelnie obrażać.

Więc pomyśl czasem a nie wypisujesz głupoty które też nic nie wnoszą do tematu a to też piszesz czasami że ja nic nie wnoszę do tematu choć piszę na temat.

Więc napiszę Ci jeszcze raz oderwij się od virtuala i przeczytaj jakąś książkę w realu na temat kultury osobistej i kultury wobec innych.

A wracając do poprawnego tematu to napisz mi na gg to może Ci wyślę jakiegoś bota.

Opublikowano

To akurat ty udowadniasz,a nie ja ja przynajmniej zachowuje kulturę w porównaniu do ciebie,a tak jak pisałem wcześniej gdybym pisał bajki i umiał to robić to nie było by mnie tu bo na tym można zarobić,a i dodam kto ciągle wchodził na temat na który ja pisałem zacząłem pisać na temat ts to od razu nagle twoja odp też się zrodziła na temat ts bo musisz wymyślać coś by odpowiedzieć na moją prawdę i nie mając żadnych dowodów oskarżać mnie o donoszenie i jeszcze mnie bezczelnie obrażać.

Więc pomyśl czasem a nie wypisujesz głupoty które też nic nie wnoszą do tematu a to też piszesz czasami że ja nic nie wnoszę do tematu choć piszę na temat.

Więc napiszę Ci jeszcze raz oderwij się od virtuala i przeczytaj jakąś książkę w realu na temat kultury osobistej i kultury wobec innych.

A wracając do poprawnego tematu to napisz mi na gg to może Ci wyślę jakiegoś bota.

chyba sobie jaja robisz ja mam cie o bota prosic smieszny jestes

jak chcesz i ladnie poprosisz sam ci dam jakiegos programa lub buga :)ale musisz ladnie poprosic

Opublikowano

Czytaj że zrozumieniem napisałem wracając do poprawnego tematu czyli to się kieruje do tego co temat założył czyli

Wiatm czy ma ktos może działającego bota jak tak prosze o linka

więc można się domyśleć że to nie było do Ciebie,wiec musisz się jeszcze dużo nauczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...