Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z KamerModem na Virtualu.

Teoś!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kamer modem na Virtualu, a mianowicie.

Gdy włączam sobie konto, to włączam "mobbera" i wszystko ładnie śmiga luruje mi mobki, ja sobie je bije. Ale po około 15-30 minut, czasem mniej zawiesza mi się i wyskakuje błąd o takiej treści:

The application has recausted the Runtime to terminate it in an usual way. Please contact the application's support team for more information.

I tak mam zawsze, jak to naprawić? Bo chcę jechać na nockach na bocie.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Podpinam sie myslalem ze to od bota ale tez wlaczam w kamerze mobber hacka i po kilkunastu minutach mam to samo wczoraj na windows 7 dzisiaj na XP zrobilem formata myslalem ze to pomoze a tu ciagle to samo

Poradzilem sobie z tym bledem jak narazie nie wyskakuje nic ... nie uzywam juz mobbera w kamer modzie mam inny sposob i tez dziala kto chce wiedziec zapraszam na PW wyjasnie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie tez tak mozna a ja mam swoj sposob :) wole tego mobbera w modzie nie uruchamiac myslalem ze to przez bota a caly czas winny byl na wierzchu :)

Wlaczam gre razem z mh ustawiam szybkosc ataku auto pickup poty i tam w mh w bocie jest atrract mobs co zwoluje mobki i samo wali taki jakby waithack wbudowany tylko ze kicka co chwile na tym dlatego zaznaczam to i wlaczam bota zeby sam atakowal ustawiam jeszcze autologin gdyby kicklo bez zadnego bledu dziala :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...