Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Finał

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogląda ktoś może ?

http://tournaments.leagueoflegends.com/season2-championship-takeover/takeover_own3d_na_en.html

Bo teraz leci jakiś mecz mieszanka graczy CLG m5 SK etc. i nie wiem wgl o co chodzi czy finał był wcześniej czy dopiero będzie ?

W 2 teamach jest lee sin wiec draft to to nie jest.

I co wgl sądzicie o tym finale ?

Mnie osobiście podobała się gra Azubu od początku (3W 0L).

Opublikowano

ja spałem i widzialem ze 2:30 więc wstałem a teraz nie wiem co robic bo nie wiem czy potem wstanę... a w finale tez graja do 2 wygranych ?

Opublikowano

no też mi się tak wydaje bo jak zacząlem oglądać około 10 minut temu było 80 k ludzi , teraz juz 126 K . A bez powodu by nie wzrosła aż o połowę...

Opublikowano

Haahahha Teemo na serio ma przerąbane tam. xD

No cóż. Wolę jednak iść spać, bo cholera zaczną za 30min - 1 h i zanim rozegrają, nie wiadomo do ilu wygranych - nie będę do 6 rano siedział. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja mam pytanie panwoie, ma ktoś stronę gdzie można wpisać kod z biletu i dostać za darmo skina do riven? wiem że jest strona na ikone, ale ci co byli osobiscie na biletach maja kod, gdzie taki kod nalezy wpisac?

Opublikowano

Troll game była dobra <3 teemo :D

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Finał 3:30 wystartuje :)

Taaa, jest opóźnienie

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Złapał ktoś kod, który był przed chwilą wyświetlany ? :)

521337

Opublikowano

Ludzie macie tu streama dajcie sobie siana

http://pl.twitch.tv/RiotGamesPolish?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=tournaments.leagueoflegends.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...