Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SKS czy coś innego? :P

Chromecrime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK... mam kilka pytań... :

1. Czy SKS jest dobry? Czy może lepszy VSS Vintorez? Z dodatkami nie ma problemu bo mam JTigera01 i Karkand

2. Która broń lepsza na daleki dystans? M95 czy L96A1? Mam dodatki i obie bronie.

3. Czy SKS/VSS jest lepszy od Saigi-12?

4. Lepsza jest broń samopowtarzalna (SKS/VSS) czy na daleki dystans (L96A1/M95)?

Proszę o szybkie odpowiedzi :)

Z góry dziękuję, możecie liczyć na lajki :))

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

1: SKS z lunetą z zestawu Jtiger + dodatki = pro kosa / VSS Vintorez dobre na małe mapki typu shargi (nie pamiętam jak to się pisze)

2.Na daleki niby m95 ale l96 też daje rade jak umiesz strzelać z m95 to na l96 sobie poradzisz na daleki dystans

3. Saiga na bliski dystans bardzo dobra broń ale na daleki to lipa . VSS też dobra na bliski dystans i na dalszy ale saiga szybciej dednie

4.Wszystko zależy od ciebie . Ja potrafię sks'em wyciągnąć 40kili na masthur lub karkand ale wolę l96 bo jest szybciej i mam lepsze osiągi : masz link do mojego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/738317-pco-sadzicie/ masz w nim mojego sks'a i co osiągam l96 i sks'em

Opublikowano

SkS - Zajebista broń ale preferuję VSS bo mogę grać niczym Assault :D

Na dalekie M95.

Jak można porównać Shotguna do Snajperki ;_____; ?

Oczywiście że Saiga szybciej zabije ;d

OndteAw.png
Opublikowano

@UP

dokładnie ;x

vss vintorez można grać jak assult - jak można porównać do shotguna....

bierz i camp z l96 .... lepszy na dystans + przeładowywanie :)

skks podobno spoko ale ja się nie moge przekonać do jakiegoś szybkostrzelnego dziadostwa ;)

YAY

Opublikowano

Źle mnie zrozumieliście, nie porównuję shotguna do snajpy tylko pytam na czym nabije więcej XP :)) A co do sporu M95 vs L96A1 to mam pytanko:

na daleki dystans kula leci w dół, która ze snajperek ma mniejszą zmianę toru lotu kuli? Bo na tym mi bardzo zależy :P

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

hm grałem l96 troche

jakieś 3 dni temu kolega se doładował konto i mi dał passy i miał tam zestaw z m95 .... i byłem zawiedziony baardzo ;/

l96 lepsze o WIELE

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...