Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kapustka

FrejasQ

Kapustka  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Rafal5454 Donosi Do BP?

• Tak (Polecam T? Opcje)
    • Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mogę głosować? Czy jestem wykluczony z głosowania?

A i dodam że troszkę nie ładnie jest zrobiona ankieta ponieważ dodanie (Polecam Tą Opcje) zalicza się do wywierania nacisku na głosujących i podpowiadania im jak mają głosować,więc ktoś nie ładnie tu postępuje choć mało wie:)

Opublikowano

W zasadzie to saię zastanawiam dlaczego alojzy daje pliki z backdoorem do pobrania dla wszystkich? czyżby próbował wydobyć jakies info o potencjalnych graczach?

może zajmijcie się tymi którzy pomagają podstępem? :)

ten jego skan antyvirem...co za żenada :D

co do widzew który napisał coś o "gronie" - wydaje mi się, że wielu z was ma własne tzw "grono" :P

co do frejasa - tobie chłopcze najbardziej przeszkadza, że ktoś lata na bociku albo używa bugów: argumentujesz to brakiem przyjemności z gry itp...może ktoś ci skopał chłopcze tyłek i to właśnie ty donosisz? :D

nie piszę tego posta żeby bronić rafała ale chłopak jako jedyny z tego forum pomógł mi w czym kolwiek w przeciwieństwie do reszty :P

a pseudo osoby mające te boty i bugi które sie oferują na priv <frejas> : po co chłopie mówisz, że możesz pomóc jak potem się dupą odwracasz :P

reasumując nic do nikogo nie mam ale wg mnie alojzy i frejas powinni trafić na wygnanie :)

a ty frejas jeszcze dzis możesz donieść na mnie do bp bo w przeciwieństwie co do niektórych w dupie mam ich bany itp :D

i tak czy sieak będę latał na bocie oraz używał wszelakich niedozwolnych programów i niszczył takich <cenzura> :P

Opublikowano

Ale czemu mnie oskarżasz!

Czy komuś coś zniknęło z mojej winy?!

Jak ktoś nie chce to niech nie pobiera, jak chce pobrać to na własną odpowiedzialność!

Nikogo nie zmuszam do używania moich bugów, bany to nie moja sprawa...

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...