Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aika Online

Wowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg. mnie to Aika bedzie jedna z lepszych gier na rynku MMORPG 'ów

Grafika bardzo dobra, ogromne serwery, mapy huhu, dobry exp, ciekawy system upgradowania broni, profki nie do pogardzenia

tylko niestey jeszcze nie ma closed beta wiec chetnym radze sie zarejestrowac bo niedlugo moze juz zabraknac miejsc

no wiec kto chcialby ewentualnie ze mna pograc piszcie

i oczywiscie stronka glowna

aika.gpotato.com

...

Opublikowano

wg. mnie exp nie może być za duży bo zbyt szybkie lvle nudzą. Poza tym fajność gry zależy też od graczy w jaką to grają. Prawie zawsze na grze są nooby, choć w niektórych grach można się dzięki nim pośmiać xD

[...]

• 4 miesiące temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Witam mam problem (szukałem wszędzie lecz nie znalazłem żadnej odpowiedzi) z tą grą a raczej z Xtrap, odpalam gre wszystko ładnie sie uploaduje po czym klikam start. i odpala sie ten program ładuje się po czym okno znika pokazuje się klepsydra i nic więcej się nie dzieję. Żaden błąd ani nic;/ to samo mam przy odpaleniu gry infinity online. Jaka tego może być przyczyna?? Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Tak samo jest jak w cross fire - nie wiadomo jak nie wiadomo kiedy przez Internet Explorera 8 xtrap się zacina - ściągnij IE 7 i powinno hulać ;]

Sćiągam grę zapowiada się fajnie pewnie będę

DaPik / K4B4N0S / DaPikPL

@Edit

Ble fuj ble fuj.... Za dużo last chaosa połączonego z ciągłym robieniem questów ;(

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...