Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym polega kwadratowa masakra?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ja nic nie ogarniam :/ masa serwow na tym stoi, mapki sa z jakichs sezonow serii nawet nie wiem jakiego kanalu, ktos inny sciaga z niewadomokad mapke "ktorej tworcy nie udostepniali"- jacy tworcy?! Nikt nie wyjasnia tez na czym ta gra polega..

Ktos mi wyjasni? Wdzieczny bym byl.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kwadratowa Masakra to serwer dla "gwiazd" youtbe'a. Możesz tam wstąpić od chyba 5k widzów . Jeśli chodzi o tą mapkę to po prostu nikt kto gra na serwie jej nie udostępnia .

Opublikowano

Aha a skoro tylko dla gwiazd to czemu w dziale "seewery" jest ich tyle?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ponieważ są teraz popularne tzw. kopie masakry . Ludzie robią serwer na takich samych zasadach ( hardcode , masz 3 zycia jesz diaxa i dostajesz 1 zycie , gdy stracisz wszystkie masz bana , ale ktos ci moze dac swoje zycie . ) Proponuje ci wejść w kanał skkf , albo minecraftblow , ew. xmandzio o ni robią serie z kwadratowej masakry

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...