Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awesome™

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry

ale chyba pomyliłeś linki ja tam nie widze jego postu a ostatnia odpowiedz z 7 maja

Prawidłowy link

http://www.mpcforum.pl/topic/743474-tut-jak-zaczac-gre-dla-nowych/#entry5404371

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

O nie kurwa. Ja już mam dość tych jebanych, pierdolonych moderatorów. Kurwa mać ! Banować umiesz, ale raportów nie przeczytasz ! Zaraportowałem tamten temat, że jest mój ze starego konta i proszę o jego USUNIĘCIE i ja założe go na tym nowym koncie ! . Mam już dość tego pierdolonego systemu na mpc. Kto takich ludzi daje na moderatorów ? Kurwa mać dajcie mi Adma ja zrobił bym porządek na tym forum.

Opublikowano

Skończyłeś? W dziale WR, jak w każdym innym jest kilka moderatorów, do czego jeszcze dochodzą GMi którzy robią raporty. Ja nie czytam tego wszystkiego, tylko jak jest jakiś niezrobiony to wykonuję go i po sprawie. Dodatkowo, jeśli to zrobiłeś na starym koncie to już niech tam zostanie.. Skoro to Twoje konto to w czym masz problem?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Posłuchaj, trzeba było napisać do GM'a w tej sprawie, a nie wysyłać raporty które cały czas ktoś inny wykonuje. Poza tym wymyśl jakieś nowe tuty, coś czego jeszcze nie było, a nie teraz bierzesz się za kopiowanie starych.. To żaden sukces. Chyba wszystko jest już wyjaśnione. Jeśli sądzisz inaczej - pisz do GMa, ja bana nie zdejmę.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Tamten jeszcze działa w 50%, a ja dostałem 3 dni. Dobra jbc go wyjeb go do kosza, ale bulwersuje mnie , że znowu mam BEZ SENSOWNE wpisy w statusie ostrzeżeń i w tym dziale. Chyba nie za dobrze to wygląda jak co jeden dzień przez jakiegoś idiote (nie Ty) i przez pomyłkę (Twoją) dostaję bana ?

Opublikowano

Nie rozumiesz chyba. Dany tut przypisany jest do danego konta, do użytkownika który Go napisał. I o usunięcie takiego tutka może poprosić tylko autor. (lub inne wypadki, gdy tut jest nieaktualny to może usunąć go mod, lub GM) A Ty nie jesteś tym autorem. Nicki są inne więc sprawa jest jasna. Nikt nie będzie robił dochodzenia, czy to faktycznie Twoje stare konto czy też nie. A to, że laury chcesz zbierać na to konto to Twoja sprawa.

Ban prawidłowy.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...