Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o program spamujący

dawid997siema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku proszę moderatora w słuszne miejsce bo nie znalazłem działu z prośbami o program.

Proszę o napisanie trochę innego spam bota niż popularny:

Wiem że istnieją takie programy ale niestety ludzie je posiadający nie chcą się podzielić więc proszę tu o napisanie.

To nie bęzie zwykły program piszący wiadomosc i wciskający enter (bo to sam mogę zrobić)

Program ma wysyłać wiadomość do wszystkich graczy w danej grze.

Np. chcę by napisał wiadomość do wszystkich graczy swiata 2 w plemiona.pl czy 10 serwera trawian.pl

To wszyscy bez wyjątku gracze dostają daną wiadomość z mojego konta do spamu.

Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłem i znajdzie się wspaniałomyślny programista który by to zrobił.

Jeśli coś jest nie jasne, potrzeba więcej info to pisać ;)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Nie wiesz o co prosisz.

Taki spambot jest niestety trudny do wykonania, ponieważ listę wszystkich graczy z serwera musiałby brać z rankingu - już spore utrudnienie.

Jeszcze żeby słał do jednego czy dwóch graczy, czy iluśtam z listy - da się w miarę łatwo zrobić.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Prawie na pewno żaden fra... erhm... "wspaniałomyślny" programista się nie znajdzie. Powodzenia jednak w szukaniu.

Naprawdę nie rozumiem która część nazwy "GOTOWE skrypty i biblioteki" może wprowadzać w błąd.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

jak potrafisz zwyklego spambota, to co za problem, pomoge ci

ie.au3, pentelka, tablica, i nic więcej ci nie potrzeba 5min roboty

Na pewno nie będzie captchy i limitu na wysalanie wiadomości :D

Bota mogę napisać ale nie za darmo.

Opublikowano

jak znajdziesz takie coś daj linka. nikt ci takiego czegoś nie udostępni, z resztą pewnie to jest zakazane w regulaminie, ponieważ mógłbyś takim programem spamować każdą stronę łącznie z tą.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...