Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile slotow bukkita uciagnie 500mb ramu?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to oferta darmowego konta na craftshell. Dodam ze oni w przeciwienstwie do mixshella dopuszczaja serwy minecraft.

Dokladne paramtetry na craftshell.pl, w tabelce sa procki, taktowanie itd.

a i jeszcze powiem ze zamierzam na nim ewentualnie zapuscic 2 mapki

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

10 slotów bez pluginów 5 z pluginami. Jednak i tak mogą być lekkie lagi więc dużego serwera z tego nie zrobisz.

Opublikowano

Na slot idzię ok 80 mb :P

+ musisz sobie dodać min. 100 mb na pluginy :P

Czyli około 5-6 slotów.

64mb/slot = Okolo 7-8 :F

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano
Pamięć VRAM (dla javy) = 8 GB

Czy to nie jest przypadkiem do przeznaczenia na serwer ? Ja włączając swój serwer ustawiłem 2048 mb ramu i serwer się uruchomił, więc to jest może pamięć którą można na serwer MC użyć.

Kocham mame

Opublikowano

Czy to nie jest przypadkiem do przeznaczenia na serwer ? Ja włączając swój serwer ustawiłem 2048 mb ramu i serwer się uruchomił, więc to jest może pamięć którą można na serwer MC użyć.

Tak to jest Vram dla javy.

Tylko że jest to zależne od obciążenia serwera i na tą maszyne przypada 8 gb vramu i jak dużo osób kożysta to mniej można ; )

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Czyli właściwie nie ma szans żeby wykorzystać to. Myślę, że ok 15 slotów to można maksymalnie postawić żeby się dało grać.

Kocham mame

Opublikowano

Uciągnąć uciągnie nawet 20, lecz lagiii jak skur*** zakładam że chcesz tam wgrać pluginy, a więc około 6 slotów przy internecie + 5 mb/s

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...