Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cores...

Maniek13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz No such fire of directory non stop to:niech sie tak robi z 3-4 min a potem nagle wcisnij Print Screen i powinno smigac :)Nadal nie dziala?Edytuj ip launchera z koncowka 100

by ZychuP

I to jest wszystko ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

lols przestancie mu wciskac ciemnoty o tym prt screen , tak samo jakbyscie mu poradzili ... odmow rozaniec , zal prt scree? wie ktos z was co robi prt screen ze radzicie prt screen? a no wlasnie niewiecie co daje to nie wciekajcie ciemnoty rodem z sredniowiecza.

Opublikowano

jak chcesz to daj zrobic ci all przez team viewer

ale zrob wszystko do momentu uruchomienia serwera

tzn

wypakuj na nowo pliki

wyedytuj ten plik vmc (komputerek) wpisz tam sciezke dostepu do vhd (dysk) i dodaj go do VPC 2007 a ja zrobie reszte w kilka chwil.

albo sam probuj bo to proste

Opublikowano

czy jest dobrze gdy wyskauje mi po wpisaniu ./start duzo napisow jakies skill cos tam mapc 054 itp i jakies sukces to connect big 5 to znaczy ze musze troche poczekac i serwer mi wejdzie???

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Jak masz zrobiony w navicat backup to wystarczy go załadować a jak nie to reinstall serwa i pamiętaj na drugi raz ściągnąć pełną wersje navicat i co każdą zmianę robić backup!!

Opublikowano

w VPC po odczekaniu 10 min po wpisanu ./start pisze mi checkAuhtMasterAuth 6 czy jakos tak a gdy chce sie polaczyc z serwerem mam zostanieesz polaczony ( w wersi chinskiej xD) robilem restar i nadal to samo wiece moze o co chodzi

a teraz wyskoczylo mi checkAuhtMasterAuth 6:operation time out nie wiem co jest a zrobilem wszystko idealnie...

teraz wyskauje mi tylko connect:operwtion time out ;/

xd5vrcjhj.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...