Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka bron na medyku jest dobra.

tello12t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest temat podpiety z najlepszymi broniami dla danych klas nie róbcie tyle nie potrzebnych tematów :P

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Jest tylko jeden sensowy wybór, a zwie się ---- MG36 z zestawem BRUTUS :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Osobiście mam takie cos... http://iv.pl/images/...35650165944.png polecam ją. Jedna z najlepszych. Mg36 też dobre.

polecam ci to co widać na screenie jednak zamiast 4rzędowych to predator a zamiast kolby niemezis to stabilizyjącą

mi się tą bronią i tymi dodatkami bosko gra :) jak dla mnie o WIELE lepsze od mg36 ;) nie wiem może to poprostu tylko to że lepiej mi się tą bronią gra a nie że lepsza ;d

YAY

Opublikowano

1 miejsce - MG 36 , 2 - M249 SAW , 3- XM8AR :)

Masz szeroki wybór xD

naprawde ...... SAW? XM8AR? zamiast tego to powinno być 1-m27 air (tu są sprzeczki niby mg lepsze) i potem QBB-55 z mg36 ;)

YAY

Opublikowano

1 miejsce - MG 36 , 2 - M249 SAW , 3- XM8AR :)

Masz szeroki wybór xD

Gówno a nie szaroki wybór -,- MG36 albo M27 IAR to bronie najmniejszego recoila (z dodatkami) ale to zależy od styluwy. Może wolisz zadawać spore dmg zamiast celnych strzałów to polecam M249 z full dodatkami na obrażenia. MG36 stało się bronią noobską i popularną dlatego polecam tylko M27 IAR.....

Jest tylko jeden sensowy wybór, a zwie się ---- MG36 z zestawem BRUTUS :)

Jest jeden sensowny wybór i NIE ZWIE się MG36... to broń dla noobów typu USAS, SAIGA.

Bierz mg36 jest to najlepsza broń dla medyka jak dla mnie nawet bez dodatków :)

Uważaj na słowa -,- Niema najlepszych broni, są bronie odpowiednie do styluwy. Ja polecam M27 IAR

Dla medyka tylko MG36.

Dla medyka NIGDY MG36....

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Gówno a nie szaroki wybór -,- MG36 albo M27 IAR to bronie najmniejszego recoila (z dodatkami) ale to zależy od styluwy. Może wolisz zadawać spore dmg zamiast celnych strzałów to polecam M249 z full dodatkami na obrażenia. MG36 stało się bronią noobską i popularną dlatego polecam tylko M27 IAR.....

Jest jeden sensowny wybór i NIE ZWIE się MG36... to broń dla noobów typu USAS, SAIGA.

Uważaj na słowa -,- Niema najlepszych broni, są bronie odpowiednie do styluwy. Ja polecam M27 IAR

Dla medyka NIGDY MG36....

No to dałeś wyjaśnienie tak samo można powiedzieć o broni m27 iar,że jest to broń noobska gdyż jest to najcelniejsza broń z biodra -.-

Skończcie już z tymi broniami która to broń jest dla noobów,a które nie są te bronie przecież po to są te bronie by nimi grać,a nie się na nie przyglądać :huh:

A jak wkurwia kogoś jakaś broń bo cię deda i ty nie dajesz sobie z nim rady i tylko wyzywacie odrazu jakąś osobe od noobów razem z bluzgami itp. to właśnie ta osoba która tak ciśnie jest sama kompletnym noobem i beztalenciem.

Mnie to lotto czy ktoś wyleci ze spasem czy z combatem czy też z rpg itp. to i tak potrafie sobie poradzić z taką osobą już gorzej mnie denerwuje Famas,ale nikogo za to nie cisne i nie wyzywam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...