Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry Wojenne.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam strzelanki wojenne. Dawno nie grałem. Więc mogą być to CoDy/ MoH`y itp. Tylko że nie nowoczesne. tylko np 2 wojna światowa. Grafika może być w miarę, byle nie 'pikselówka'.

Proszę podać jakieś inny, i które tytułu CoD`a i MoH`a są rozgrywane podczas Wojny, bo już nie pamiętam.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Pisałem. Koniecznie 2 Wojna światowa/1/Wietnam/Kambodża itp. W dupię mam te nowoczesne gówna. Znudziły mi się. A przez neta typu Warrock itp tez mam dość. :) Wszystkie Moderny CoD`a przeszedłem ostatnio.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Call of Duty: World at War

Call of Duty 2

Medal of Honor: Airborne

Sniper Elite: Berlin 1945

Wolfenstein

Iron Front: Liberation 1944

Battlefield 1942

Red Orchestra 2: Bohaterowie Stalingradu

Men of War: Oddział Szturmowy

Battlefield 1943

Rajd na Berlin: Cień Stalingradu

Brothers in Arms

Hidden and Dangerous 2

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Hidden & Dangerous 2. Polecam. Wcielasz się w człowieka z drużyny aliantów i wykonujesz misje walcząc przeciwko Drużynie Osi (niemcy). Akcja rozgrywa się w II Wojnie Światowej. Jest tam również tryb multiplayer, gdzie mamy kilkanaście map do wyboru, od krótkiego mostu, po wielką wioskę. Do wyboru mamy m. in. takie kultowe bronie jak MP-44, Thompson, czy też ciężki Browning. Gra jest dostępna w polskiej wersji językowej (Dubbing jak i napisy). Serdecznie polecam!

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...