Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Tnie sie :(

Snuffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że tnie mi się metin gdy expie lub gdy wchodzę do miasta. a jak zminimalizuje to czarny ekran i nic nie da sie zrobic pozniej z metinem.

Jakie mogą być tego powody? bo nie wydaje mi się ze to wina sprzętu

Moj komputer:

Procesor: AMD Athlon? X2 7750 Black Ediotion 2.7Ghz

Karta: GeForce 9600GT 512mb

Płyta: Gigabyte GA-M720-US3

Dysk: WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 1TB SATA2 64MB

Zasilacz: Corsair cx600v2 (600W)

Ramy: Good ram 800mhz 2x 2gb

System: Windows 7 Ultimate

w komputerze panuje temeratura ~20 stopni celciusza

Opublikowano

Dziwne na moje oko sprzęt jest okej. Windows pewnie wersja piracka (nie stwierdzam)

Ja jedynie tak miałem na XP gdy włączałem 3 okna gry i czasem mnie zlagowało i to były te efekty ;)

A to ma się rozumieć jest Globalny serwer i jest strasznie dużo graczy on-line ?

Opublikowano

Polecam ściągnąć najnowsze sterowniki pod kartę, albo wgrać oryginalne (jak nowe nie pomogą)

Windows 7 32bit:

http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-winvista-32bit-306.97-whql-driver-pl.html

Windows 7 64bit:

http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-winvista-64bit-306.97-whql-driver-pl.html

Sprzęt jest ok, a problem jest po stronie sterowników ;)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Jaką prędkość internetu posiadasz? Bo to też może być przyczyną... ;)

O czym ty mówisz ? net nie odpowiada za lagi jedynie opóźnienia działania . Jemu chodzi o lagi (ścinanie) się metina .

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

O czym ty mówisz ? net nie odpowiada za lagi jedynie opóźnienia działania . Jemu chodzi o lagi (ścinanie) się metina .

Ma czarny ekran po zminimalizowaniu... ;) A takie coś dzieje się w przypadku wolnego internetu... Nie mówię, że wgranie lepszych sterów nie pomoże, jednak podaję też inne możliwości... ;)

Opublikowano

Ogólna wydajność komputera jest w porządku? Może zbyt zasyfiony i potrzebny by był formacik?

Sprzętowo jak najbardziej w porządku.

Opublikowano

windows 7 x64 ten sam co u mojego kolegi a u niego sie nie tnie jego komp prawie identyczny tylko ma dysk 500gb , internet 10mb - neostrada TP, formacik był niedawno wydajność komputera bardzo dobra nie tnie się na żadnej innej grze np ( world of warcraft ) , wirusów nie mam bo sprawdzałem nortonem 360 ,stery najnowsze

Opublikowano

windows 7 x64 ten sam co u mojego kolegi a u niego sie nie tnie jego komp prawie identyczny tylko ma dysk 500gb , internet 10mb - neostrada TP, formacik był niedawno wydajność komputera bardzo dobra nie tnie się na żadnej innej grze np ( world of warcraft ) , wirusów nie mam bo sprawdzałem nortonem 360 ,stery najnowsze

Najnowsze sterowniki nie oznaczają najlepszych... ;) Poza tym kompa przeczyścić możesz Cleanerem... ;)

Opublikowano

http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-winvista-64bit-306.97-whql-driver-pl.html

Wyszły nowe stery. Miałem problemy z kartą pobrałem najnowsze więc tobie tez polecam :). Jeżeli nic nie pomogło pisz :D.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...