Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Party program detected

trecikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko wszystkim otóz mam taki problem że jak uruchamiam grę wszystko super fajnie loguje się itp. i po 4 minutach pokazuje mi błąd "Party program detected ? Disconnecting from server" a czitów żadnych nie mam uruchomionych gg ani skype też wyłączyone proszę o szybką odpowiedz daje Like ;>

Opublikowano

hehe check files robi kolejny błąd win 7 macie racje uruchamiam cały czas a anty mam zawsze wyłączony bo nie mogę grać w żadną gre jak włączony :D

Opublikowano

a dokładnie które? te z systemu też?

O i jeszcze coś wie ktoś może co się dzieje???. Miałem problem 'Party program detected ? Disconnecting from server' .

Tak jak wyżej mówił zrobiłem cheak files...

I teraz jak włanczam warrocka paczuje mi sie i klikam start i nic się nie pojawia o co chodzi??? :(

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak czytam te brednie...

"Party Program Detected. Disconnecting from server." wyskakuje tylko i wyłącznie wtedy gdy są problemy z wyświetlaniem się menu cheata !

Czyli wina leży po stronie cheata, a dokładniej bazy na której został on zrobiony.

Tak więc nie ważne co będziecie robić i tak się tego nie pozbędziecie, a jak już chcecie w tym pomóc to napiszcie PW do autora cheata i poinformujcie go o tym problemie i jedyne co Wam pozostaje w tej sytuacji to grać na innym cheacie a najlepiej grajcie bez wspomagaczy.

//Autor napisał, że gra bez cheatów ;D ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...