Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile macie obejrzanych godzin Anime !?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć założyłem ten temat , z ciekawosci ile to wy juz obejrzeliście . Ja obejrzałem naruto 1 sezon (250 odcinków , ale nie oglądałem wszystkich fillerów więc założmy , że 200 odcinków obejrzałem) , Naruto shippuuden (nadal oglądam na chwile obecną chyba 283 odcinków obejrzałem) Bleach ( również nadal oglądam dotychczas udało mi się obejrzeć 205 odcinków ) Najczęściej 1 odcinek każdego anime ma 23 minuty więc obliczyłem sobie w kalkulatorze , że obejrzałem około 268 godzin .

Radze liczyć tak : Sume odcinków razy 23 . Wynik podzielić przez 60 (bo 60 minut) .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Z samej listy COMPLETED, + One piece, NSHP, Fairy Tail które nadal wydają + 3 serie umieszczone 4400 odcinków (tyle około mam na animelist), gdyby dodać te odcinki obejrzane z anime, których nie skończyłem (bo nie daję ich na animelist) to z 5000 by było. Innymi słowy:

Time (Days) 75.5

Prosta matematyka:

75,5 x 24 = 1812

Odpowiedź: 4400 odcinków pan selweron oglądnął w 1812 godzin.

Opublikowano

Bazując na danych z MALa.

18 dni * 24h = 432 godziny

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Zgodnie z danymi z Mala 116.29 dni cóż sporo ale w końcu oglądam już 7 lat anime to się trochę na zbierało.

http://myanimelist.net/animelist/turbocheater&status=2&order=0

No to wychodzi 2784 h.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

@up a jakie polecasz , bo bleacha niedługo skoncze a naruto shippuuden jest tylko raz na tydzień . Chcę anime podobne do tych co wymieniłem .

@down , a coś się stanie jak 2 użytkowników w jednym poście coś dopisze nie związanego z tematem?

Po za tym jest jakis rekord z tymi godzinami/dniami obejrzanych anime?

wredna , a jak od 10 roku życia to ile lat już oglądasz

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...