Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak 20 RP

InQer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy w tej sprawie nie pisałem do Supportu.Lecz słyszałem że mogą dac Ci trochę rp za napisanie jakiegoś wierszyka lub narysowaniu obrazka, lecz nie wiem czy to jest obowiązkowe.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Nigdy w tej sprawie nie pisałem do Supportu.Lecz słyszałem że mogą dac Ci trochę rp za napisanie jakiegoś wierszyka lub narysowaniu obrazka, lecz nie wiem czy to jest obowiązkowe.

Z tego co się orientuję to przychylniej patrzą jak coś dla nich zrobisz a nie tylko prosisz ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Najpierw do nich napisz, napiszą ci, że z chęcią dodadzą RP, ale musisz narysować coś związanego z lolem. Narysujesz jakąś postać, czy cos takiego, wyślesz im zdjęcie i na drugi dzien powinieneś dostać RP, ja tak miałem

Opublikowano

Pisałem do nich z samą prośbą o 11 rp, bez żadnych wierszyków itp.

I mi nie dali :P

Nie nie dadzą ci tak za darmo, napiszą ci, że im przykro ale ich polityka zabrania im rozdawania RP w tym momencie, jeśli chciałbyś to coś tam dla nas zrób. Nie pamiętam dokładnej treści ale coś w ten deseń.

Opublikowano

Nie do 30/40 RP .. Ja dostałem 87 RP na swoim koncie gdy ich poprosilem , że chcę kupić sobię skórke. Dałem im obrazek w załączniku i na drugi dzien mialem już 975 rp. ;)

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...