Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strach czy zbroja cofanie skilla

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 86 lvl i sięzastanawiam czy nie cofnąć zbrojki na rzecz strachu zbroja g1 wiecej nie wbijałem bo szkoda kamyków żeby było wieksze szycie , co o tym myslicie postacią jeżdże do grotki +pvp i wojny.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

strach idealny do groty i pvp.

Ja bym zresetował Czarowaną Zbr. i dał w strach... Strach jest dobry zarówno w pvp jak i w expie oraz na metki. Sam grałem nie jedną sura wp i uwierz mi, że strach na G1+ daje bardzo dużo :)

Ja również bym tak zrobił :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Resetuj zbroję i idź w strach ! Strach to potęga ! Moim zdaniem dawanie na początku w zbroje jest wielkim błędem i polecam strach jako ten 2/3 skill. Expienie jest piękne ze strachem. Może i stracisz tą kasę, którą wydałeś na KU Zbroi, ale Strach jest lepszym skillem ;3 A dodatkowo błogosławieństwo u buffa i exp sam wpada ! ;3

Opublikowano

Skoro jesteś w tej chwili na etapie expienia w grocie oraz pojedynkowania się na wojnach zresetuj zbroję.

Wbijesz sobie strach na P i poczujesz różnicę, bo będzie Ci o wiele wygodniej expić.

Zbrojka jak wiadomo tylko wzmaga przeszywke.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

3/4 ludzi co sie wypowiadają osiągnęło WPkami max 60 lvl :P sie grało z kumplami sie wie ze zbrojka na 86lvl + to syfek. resetuj i full strach :P bardzoo przydatny skill. Jak robiłem swojego WPka tego skilla pominąłem:P tez tak zrób resetując go do1 ;p

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano
Strach - Zmniejsza obrażenia fizyczne zadawane przez przeciwników.

Czarowana Zbroja - Zwiększa obronę postaci oraz posiada szansę na odbicie ciosu (w procentach).

Ewidentnie widać, że Strach o wiele bardziej Ci się przyda.

Opublikowano

Zdecydowałem się na strach na razie jest m2 :) ale mam w planach zwojować więc może prędzej wejdzie g1 :) temat do zamknięcia.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...