Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyłączyć latanie na 2 świecie ? *LIMIT LAJKÓW!*

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę, jak wyłączyć latanie na innym świecie niż domyślny, posiadam plugin Multiverse lub Multiworld. Pytanie czy trzeba dopisać tam w configu MultiVerse linijkę allow-flight: true ? Czy jakoś inaczej, proszę o szybkie odpowiedzi.

Nagradzam limitem like !

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@up Anticheat ma opcję zablokowania latania na innym świecie niż domyślny ? Nie będzie lagował ?

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi sie wydaje ze powinienies w komendzie /mv jak masz ten plugin.

I tam bedzie chyba /mv modify nazwaswiata cochcesz allow/deny

Podobny obraz

Opublikowano

Ale mi chodzi o wyłączenie latania dla Vipów i SuperVipów. Chcę, aby nie mogli użyć komendy /fly na świecie survival. A na normalnym świecie, żeby działało latanie.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Usuń z permissions uprawnienia dla VIP I SVIP :)

A żeby było jeszcze łatwiej to permissions otwórz za pomocą WordPad jak masz ;) bo tam pisze wszystko po linijkach nie takie zamieszanie :D i powinno byc cos takiego przy rangach jak - essentials.fly czy coś takiego :) usuń to i VIP nie może wgl używać tej Komendy ;)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

@up Ale ja chcę, żeby Vip i SuperVip mogli latać na świecie z działkami, budowlami, gdzie nie można się bić. Chcę wyłączyć latanie na moim 2 świecie, gdzie można wydobywać surowce i można się bić. Chcę wyłączyć latanie tylko na tamtej mapce ! Dlatego, że SuperVipy i Vipy nie dają życia nowym graczom, zabijają ich latając, i dużo na tym tracę, więc przeczytaj uważnie co napisałem, bo inteligencją to mi nie świecisz, takie rzeczy, żeby usunąć permissions to znam od dawna . -.-

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

skąd te mutanty są?? Poradziłem sobie?? po cholere jest forum ??? Tylko dla nich??? Za to powinny byc kary!!! Ignorant!!!!

A ja sobie nie poradziłem i chętnie bym sie dowiedział jak to zrobic!!??

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...