Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Procenty

PePee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , dzisiaj chciałabym poruszyć temat procentów .

Każdy z nas na pewno ma chociaż trochę procentów , ale mniejsza z tym przejdźmy do rzeczy .

Chodzi o to , że np. dostajemy 5% warnów za jakiś post .

Od jakiegoś jednego moderatora , a na drugi dzień dostajemy ponownie 5% za to samo , od innego moderatora .

Czy tak powinno być ? . Dwa , trzy razy dostaje się za to samo .

A jak np. napisze czasem "że nie można reklamować kanałów yt" to od razu warn ..

Nie wiem, czy Wy też tak macie, czy nie .

Ale z tymi warnami to chyba coś nie tak za jeden ten sam post dostajesz co chwile warna ,od każdego innego moderatora .

No nie wiem , udzielajcie się piszcie, czy też tak macie co o tym sądzicie ..

Pozdrawiam . !

gangnamstylen.jpg

Bywalec
Opublikowano

Jeżeli dostajesz kilka dostajesz 2x 5% za ten sam post, to nieporozumienie, wystarczy napisać do moda który te procenty rozdał.

Modzi egzekwują regulamin, czasami jeden wlepi Ci 5%, a inny uzna, że masz mało % i wlepi Ci tylko 0%, każdy ocenia to trochę inaczej.

5jJNSGS.png

Opublikowano

ale to dziwne co piszesz modzi widzą za co dostajesz warny i nie powinni dawać za to samo , mi się to nie zdarzyło , najlepiej napisać do globala w takich sprawach bo admą nie ma co dupy zawracać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Czasem jest tak że raport robią 2 modzi w tym samym czasie i w tym samym czasie nakładają warny wiec czasem sie zdarza 10% za 1 post ale to wystarczy napisać do modka i ci ściągnie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To dziwne, bo jako mod widzisz czy za post został nadany warn.

Napisz do GM / moda, a oni napewno ci zdejmą podwojone procenty :)

Opublikowano

Chodzi o to , że np. dostajemy 5% warnów za jakiś post .

Od jakiegoś jednego moderatora , a na drugi dzień dostajemy ponownie 5% za to samo , od innego moderatora .

Ktoś musi być nie poważny, bo jak już dostaniesz warn'a za posta to się wyświetla "kontrolka".

Opublikowano

Nie mam pojęcia czemu dostajesz warny za ten sam post skoro przy każdej zmianie w Pasku Ostrzeżeń jest pokazywany post za który otrzymałaś karę. Wystarczy napisać do Global Moderatora wyjaśnić sytuację i procenty zejdą.

Oczywiście wiem ,że chcesz zbić procent. W prosty sposób to zrobisz pisząc przydatne tematy ;)

Opublikowano

Jesteśmy tylko ludźmi, pomyłki zdarzają się każdemu, nawet nam. Czasami za bardzo się zagalopujemy, źle spojrzymy, wykonujemy w między czasie kilka czynności. Dlatego też może się zdarzyć, że od dwóch różnych osób dostanie się warna, za ten sam post/temat. Wtedy wystarczy poinformować o pomyłce i poprosić o ściągnięcie procent, co zostanie na pewno wykonane.

A jak np. napisze czasem "że nie można reklamować kanałów yt" to od razu warn ..

Super, że znasz tą część regulaminu, ale zapoznaj się również z innymi. Tego typu posty zaliczane są, jako "zabawa w moda".

To moderator, jako opiekun, osoba z wyższa rangą i bardziej doświadczona musi upominać, czy też pouczać użytkowników, a nie userzy. Nie jest to wprowadzone w celu uprzykrzenia wam życia, ale przede wszystkim po to, by nie powstawały nieporozumienia. Jeżeli widzisz jakiś post ew. temat, który łamie regulamin lokalny bądź globalny, wystarczy, że użyjesz buttona "Zgłoś", bez potrzeby nabijania postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...