Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Thornmail

Nexusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

last whisper, black cliver ( nie wiem czy dobrze napisane ) i troche life steal'a dobrze zeby bylo. ogólnie te postacie z thornailem powinny byc atakowane przez postacie ap carry

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

last whisper, black cliver ( nie wiem czy dobrze napisane ) i troche life steal'a dobrze zeby bylo. ogólnie te postacie z thornailem powinny byc atakowane przez postacie ap carry

Na co komu BC na thornmaila? Thornmail dziala na autoataki, a BC stackuje sie tylko przy autoatakach, wiec gl.

Opublikowano

Trochę magic resista, i life steal i Thormail ssie. Załóżmy że mamy 200 dmg, przeciwnik ma Thormaila z którym ma około 50% zmniejszenia obrażeń fizycznych czyli zdajemy mu 100 dmg.Thormail odbija 30% obrażeń magicznych więc bez obrony magicznej dostajemy 30 obrażeń, odejmując od tego średnio ~25% zmniejszenia obrażeń magicznych dzięki magic resist otrzymujemy 22,5 obrażeń, więc nie jest to dużo.Dodatkowo 10% life steal leczy nas o 10 puntków życia za każdy atak, wychodzi na to że za każdy atak otrzymujemy 12,5 punktów obrażeń.Nie wiem czy dobrze wszystko wyliczyłem (nie jestem dobry z matmy :) )i czy tak to działa, lecz na logikę powinno przejśc.Dodatkowe zwiększenie magic resista o kilka % powinno jeszcze bardziej osłabic Thormaila.

Pfuuu pomyłka.Zaraz dam edita musze jeszcze raz obliczyc :D

Poprawione.

uosv7x.jpg

Opublikowano

AP, lub po prostu przebicie. Dajesz tłuczka, last whispera, sorcery, void staff etc. Itemy na przebicie, duży ls robi swoje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Black cleaver+ LW+ lifesteal i tormail gowno chroni, przebijamy 40% pancerza i obnizamy pancerz o 15, czyli polowy pancerza nie ma, wystarcza jeszcze runy na arm. Pene i juz

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

lol, chyba czegos nie rozumiesz

Pytanie jest jak kontrowac Thornmaila, nie tratkutj tego jak suchy armor tylko pamietaj o pasywce, bijac z autoataku sam sie robisz pod gorke, czasem trzeba ale lepiej tego unikac. BC jest zlym pomyslem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...