Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUILD] Shen,Yorick oraz Ziggs

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ostatnio zakupiłem shena (wczoraj) dzisiaj Ziggs a 4-5dni temu Yorick lecz:

Grając Yorickiem na buildzie z mobiafire no idzie potwornie.. Składam oczywiście sytuacyjnie ale i tak 1vs1 prawie zawsze przegrywam i wtedy na ulti muszę dobijać ( nie zawsze wychodzi) mógłby ktoś podać build pod Yoricka? (Proszę o Polskie nazwy lub jeśli są po Angielsku to proszę o link do tematu na mpc gdzie znajdę obrazki wraz z Angielskimi nazwami)

Shen

Kupiłem go wczoraj lecz:

-Grając nim maksuję kolejno E,Q,W oraz robię go pod Off tanka lecz pvp 1vs1 praktycznie zawsze przegrywam.. Czasem się uda jak ktoś nie jest nafeedowany.. Na tym championie bardzo szybko wytrzymałość się kończy i po tym nie zostaje mi nic innego jak uciekać. Mógłby ktoś podać co kupować? (To samo co z Yorickiem tzn Polskie nazwy.)

Ziggs:

Kupiłem go dzisiaj ii:

-Grałem nim 3razy robiąc go głównie pod AP lecz w późniejszych etapach gry jest on bardzo papierowy.. Ma on jakieś cambo? używam kolejno: E (Te miny) Q (ten taki jak by granat) W(Bomba która wybucha po 4sec lub po aktywacji) No i maksuję kolejno: Q,,E,W lecz ciężko się nim gra. Może ktoś podać build:P? (TO samo co z Shenem i Yorickiem)

Mam nadzieję, że mnie nie wyśmiejecie tekstami typu: Prosisz o build do każdej postaci złóz samemu-.- Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali i podacie mi te buildy:) Oczywiście nagrodzę Lajkami.

Opublikowano

Yorick:

1. Boots of Speed (Buty Szybkości)

2. Health Potion x3 ( Mikstura Życia)

3. Tear of the Goddess (Nie pamietam nazwy po polsku, to łza czegoś tam chyba)

4. Warmog's Armor (Plemienna Zbroja)

5. Mercury's Treads lub Tabi Ninja (Buty Merkurego)

6. Manamune (Manamune) :P

7. Atma's Impaler (Włócznia Atmy

8. Force of Nature (Siła Natury)

9. Frozen Heart (Lodowe serce)

10. Trinity Force (Moc trójcy)

Shen:

1. Doran's Shield (Tarcza Dorana)

2. Mercury's Treads (Buty Merkurego)

3. Sunfire Cape (Ognista Szata)

4. Aegis of the Legion (Epida Legionu)

5. Warmog's Armor (Plemienna Zbroja)

6. Atma's Impaler (Włócznia Atmy)

7. Zeke's Herald (Herold Zeke'a)

Ziggs:

1. Boots of Speed (Buty Szybkości)

2. Health Potion x3 (Mikstura Życia x3)

3. Doran's Ring (Pierścień Dorana)

4. Sorcerer's Shoes (Obuwie Maga)

5. Rabadon Deathcap (Kapelusz Rabadona)

6. Will of the Ancients (Wola Starożytnych)

7. Zhonya's Hourhlass (Klepsydra Zhonyi)

8. Lich Bane (Zmora Licza)

9. Void Staff (Kostur Pustki)

Siła Ziggsa polega na celnym trafianiu z Q, na początku może byc trudno ale po kilku grach nabierzesz wprawy.Pomagac zawsze można sobie minami które spowalniają.PAMIĘTAJ O SWOIM PASYWIE!

uosv7x.jpg

Opublikowano

yorickiem tez nie umiem grac. wydaje mi sie ze go trudno strasznie ogarnac. obejrzyj:

DzikiNapierdalaczCS

i jego film o yorickiu c:

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

sheen to typowy tank support nie oczekuj na nim killi masz pomagać teamowi i wygrywać mu gry

ziggs buduj itemy nie czysto w ap tylko z ap/hp rylaia , roa itd jak będzie nafeedowany wrogi ap carry - banshe , ad carry - sunfirecape

yorickiem musisz mieć łezkę na manę i spamować w miarę możliwości uważając na hp i lecząc się , ulti używaj na przyjaznym ad carry aby zwiększyć dmg w tf

ogólnie spamuj a w końcu zabijesz

NJxbd4x.png

Opublikowano

shenem masz robic splitpushe, a jak sie zacznie tf to teleportujesz sie do swoejgo ad carry

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Co do tego shena hm.. Już kilka razy miałem nim najlepsze staty w teamie np 10/2 robiąc np solo topa..

Yorick hm. Gram nim i gram ale dalej nie ogarniam:C

Ziggs czy to dobry build? :

-Pierścień Dorana

-Pierścień Dorana

-Buty Obuwie Maga

-Rabadon

-Rylai

-Zmora Liczy

Ii nie wiem co dalej :F

Opublikowano

ja ci polecam pod shena kupowac

-plemienna zbroja skille

-sloneczna peleryna dawaj najpierw w e a puzniej w W poniewaz wtedy idzie wielki dmg

-lodowy mlot

-sila natury

-lodowe serce

-moc trujcy

Yo nigga :D

Opublikowano

ja ci polecam pod shena kupowac

-plemienna zbroja skille

-sloneczna peleryna dawaj najpierw w e a puzniej w W poniewaz wtedy idzie wielki dmg

-lodowy mlot

-sila natury

-lodowe serce

-moc trujcy

Mam pytanie . Grałeś kiedyś shenem ?

Build shena :

mercurys-treads.png) heart-of-gold.pnghorizontal-connect.pngforce-of-nature.pngsunfire-cape.pnghorizontal-connect.pngaegis-of-the-legion.pnghorizontal-connect.pngranduins-omen.pnghorizontal-connect.pngthornmail.png

Puff :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...