Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prostarsmt2 Gm

ZeNgAtSu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś mam do zaoferowania gma

Rekrutacja odbędzie się o 14:30

Ilość GM-ów to 3-5 zobaczę jeszcze

W rekrutacji pisąc wiek imię nick na jakim serwerze sie grało lvl na plu itp.

Rekrutacje pisać mi na PW wyłącznie i od godziny 14:30 dziś a nie wcześniej!!

Potem każdemu kogo wezmę na GM-a wyślę mu id sieci na hamachi tylko dla gmów zapraszam liczy sią doświadczenie i znajomość gry powodzenia ;D!

Opublikowano

Siemka mam na imie Tomek mam 17lat gram w metka już gdzieś będzie 3 lata na twierdzy mam woja mentala 67lvl skile na G wiec zgłaszam sie do gandydatury xD myśle ze bede dobrym GM'em

DAJ - a ja dam ci + uczciwe nie?xD

Opublikowano
Siemka mam na imie Tomek mam 17lat gram w metka już gdzieś będzie 3 lata na twierdzy mam woja mentala 67lvl skile na G wiec zgłaszam sie do gandydatury xD myśle ze bede dobrym GM'em

i co ja mówiłem pisać mi na PW!!!!!!

Opublikowano

cześć jestem MAteusz

Wiek 16 lat.

Doświadczenie- Średnie potrafie zrobić serva na hamachi w 5 min niecale ;D

Nicki na serwach xDPL matel DaggernyPvP

lvl na PLu 50, ponieważ gram na prv a plu ladne eq luska +7 fms +9 kd +3 ;)

Jestem Miły w grze oraz pomagam GA w uzadzaniu eventów moge przenosić graczy do v2 gdzie chca jesli zaiteresowalem cie pisz na PW

jak widać w sygnie chybazla postać nie mam :P

Koniec z Metinem ; ) Było fajnie, ale wyszłem z tego Nałogu

Pozdro All ; )

Opublikowano

siema mam 19 lat i mysle ze moge byc dobrym GMem gram prawie co dzien mam prace swuj dom z rodziną.

Doswiadczenie duze praca motozysta.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano
siema mam 19 lat i mysle ze moge byc dobrym GMem gram prawie co dzien mam prace swuj dom z rodziną.

Napisał,że od 14:30 i my mamy uwierzyć że masz 19 lat z taką ortografią?Pfff...Daj sobie spokój nikt ci nie uwierzy.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@ZeNgAtSu

Tym co nie umieją czytac ze zrozumieniem obniż punkty

@3x Up

Uważaj bo ci uwierzymy z taką ortografią

@Top

Dopiero od 14:30 pisac.

Pzdro

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

haha koleś rozjebałeś mnie -,- Praca MOTOZYSTA <hahaha>

wow widze ze masz swuj dom z rodziną ;D

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

masz pełną skrzynkę -.-

#Edit

Dobra już nie ;]

@Down

Ty masz mu napisac na pw a nie on tobie -.-

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Witam.

Mam na imie Dawid i mam 17Lat. Gram w Metina od Stycznia 2008 Roku. Zaczelem grac na Metin2 PL mailem tam 81Lv i przestalem, po roku grania przenioslem sie na Metin2 US tam mialem 87Lv, po nim przeniosłem się na Metin2 PL i Gralem do 75Lv i Sprzedalem Postac. Teraz Ogolnie Gram na Roznych Privach oraz tych stworzonych przez Polakow (ktore dzialaja na Hamaschi). Chyba tyle o Mnie :). Gram Ogolnie 1.5 roku w Metina2, wiec chyba jestes dobrym graczem, i moim zdaniem chyba nadaje sie na GM'a. I chcialbym jeszcze dodac ze Znam Wszystkie Komendy GM oraz prawie wszystkie ID Na ITEMY :)

Zadecyduj Sam, czy nadaje sie na GM'a...Czekam na Odpowiedz na PW :)

Pozdro :)

Opublikowano

Widać ile ludzi chciałoby GM xD Opróżnij skrzynkę

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...