Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wycena fms s26

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL koledzy up widze ze nie macie pojecia jakie ceny sa na solarze oO

Skoro nie jestescie pewni to po co oszukujecie?oO

Na s26 taki fms maxymalnie 100kk na +9 bedzie wart a wy wyskakujecie z cena 500-700kk brawa..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

tak jak up pisal taki fms wast 80-120 kk według mnie ... coraz częściej spotykam sie z wycenami rzeczy jak i postaci ktore sa przecenione ... jeden frajer napisze ze to cos jest warte tyle i tyle to nastepny napisze troche mniej lub wiecej a wszystko po to aby udzielic sie w temacie ;/ wkuj go na +9 wsadz kd +4 zrob postac 20 lvl czy ktory tam ( bodajże na 20 lvl dostajesz dodania bonusów

) wsadz bony i wystaw go na forum metka po co zakladac temat na mpcforum wystawisz fms-a na forum metka pl cw 50kk mp 5kk kt (ile wlezie) i sam zobaczysz ile fms jest wart ... z mojego punktu widzenia zalozyl bym fikcyjne konto na forum metka pl i podbijal wlasna aukcje nie polecam ale sam tak robilem zawsze 20-50kk wiecej a napaleniec zawsze sie znajdzie ktory przebije ;] pozdrawiam

Opublikowano

+2 120-175kk , +9 200-295kk

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Ja pie... oglądam sb często tematy na forum z wyceną eq bądź kont i jak patrzę co niektórzy piszą to aż ciśnienie mi się podnosi. Co do cenny fms na takim + 30/40kk w jinno od kilku dni stoi podobny +9 2xkd 4 za 130 bodajże

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

300kk - 400kk jesli +2, na +9 z 600kk jak nic albo wiecej.

250-350 kk ;) jakbys ulepszyl na +9 to ok 700 kk powinienes wziasc ;)

hahaha za taka kase to by kupil jakas koxowa stal albo trytona jakiegos pro

fms kosztuje:

+2 okolo 50-60

+9 90-100

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

widzę że nie znacie się na cenach z solarka..

wejdzie sobie na serwer i popatrzcie na takie fms'y po ile stoją..

+2 max 40kk...

+9 weźmiesz z 150kk...

popatrzcie na ceny.

tam w jakimś temacie razor nawet pokazał że fms+9 32 średnie kosztuje 50kk okazyjnie i ciagle stal w sklepie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...