Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] nowy sezon

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo. jak wiecie jutro albo dziś jest nowy sezon. Trochę mi żal tego elo, bo teraz dzieci zaczną grać rankedy i z 1200 ( po resecie ), będzie ciężko wyjść, bo kierowanie w 1 albo 2 osoby jest niemożliwe, chyba, że w przeciwnym teamie jest afk.

Jak myślicie, co będzie się działo po resecie :D? armia kidów zaatakuje elo? może poczekać aż 95% dzieci będzie miało po 800 elo, i dopiero startować?

sygnatg.jpg
Opublikowano

ja nie ruszam z elo przez najbliższe 2miesiące. teraz Ci którzy w ostatnim czasie wbili 30lvl wystartują, wszyscy którzy po mistrzostwach mają chrapkę na bycie pro więc bedzie total syf i śmietnik, poczekam aż trochę te rankedy się przerzedzą - tak będzie najlepiej :)

Opublikowano

dzis ani jutro nie ma nowego sezonu.. ogarnij

sezon 2 konczy sie bodajze 28 23 pazdziernika

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Ja polecam przeczekanie ataku progamerów i zacząć grę jakoś na święta, ja pogram sobie trochę na draftach, kupie championy i zaczniemy na nowo grać rankedy :) to samo polecam wam :P

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja chyba sobie zacznę od razu wbijac elo.Nawet jak się poczeka ten miesiac czy 2 to i tak zawsze znajdzie się jakaś osoba która nie za bardzo potrafi grac.Lecz najlepiej jest grac duo z dobra osobą :) Tak mnie interesuje co będą myśleli Ci co teraz mają np. po 2000 elo :D

uosv7x.jpg

Opublikowano

Ci co maja 2k+ elo + będą mieli reset do 1900 - nie jestem pewny tej informacji, ponieważ nigdy nie miałem 2k+ elo, ale wyczytałem na reddit, że niby tak jest.

Opublikowano

Panowie gracze ze złotem startują z 1250 platyna 1300 diament 1400 coś takiego ma być jakoś tylko minimalnie progi zwiększone mają

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

A przypadkowo nie miało być tak: (Twoje aktualne ELO + 1200)/2

Poza tym Riot jeszcze się nigdzie nie wypowiedział jak będzie wyglądać ten reset ELO. Mówili tylko, że sami nie wiedzą. Dodatkowo planują zmiany w masterkach i jungli - ale także nie wiedzą jakie.

A co do tych kidów co rujnują rankedy: pewnie 90% osób, które tak się wyraziło jest właśnie takimi kidami.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Większość gier przegyrwa się bo się nie umie grać, a nie przez rusków w teamie.

Sam zaczne grać odrazu, bo w przeciwnym team też będą takie kidy jak u mnie = łatwiej się wybić :)

Opublikowano

jezeli ogarniasz gre to w duo wyciagniesz sie.

Polecana przeze mnie jest opcja jungle + mid / jugnle + top można dzieki temu zdominowac i latwo wygrac

Opublikowano

Boze przestancie wymyslac elo bedzie od zera a topka zostanie przy starym, jeszcze powiedzcie ze twoje elo x2 +100 / 2 nic nie wiemy wiec nie wprowadzajcie ludzi w blad i nie udawajcie ze wiecie bo riot nawet jeszcze nie wie jak to zrobic..

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Bywalec
Opublikowano

elo. jak wiecie jutro albo dziś jest nowy sezon. Trochę mi żal tego elo, bo teraz dzieci zaczną grać rankedy i z 1200 ( po resecie ), będzie ciężko wyjść, bo kierowanie w 1 albo 2 osoby jest niemożliwe, chyba, że w przeciwnym teamie jest afk.

Jak myślicie, co będzie się działo po resecie :D? armia kidów zaatakuje elo? może poczekać aż 95% dzieci będzie miało po 800 elo, i dopiero startować?

Czemu myślisz że od razu ludzie z którymi będziesz grał po resecie to kidy / dzieci ? Mając takie podejście pewnie spadniesz do hellu. Moim zdaniem głupia gadka topic typu " popiszmy o trollach w new sezonie i jak przez kogoś stracę elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...