Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bakuman

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bakuman

536egk.jpg

Anime zostało wyprodukowane w 2010 roku i w swojej serii posiada 25 odcinków.

Opowiada o chłopcu i dwóch dziewczynach. A więc chłopak o imieniu Moritaka Mashiro, jest studentem. Po pewnym wykładzie, przez swoją nieuwagę pozostawił w auli swój notes, w którym były rysunki przedstawiające jego uczucie do pewnej dziewczyny imieniem Miho Azuki. Gdy chłopak spostrzegł swój błąd, natychmiast zawrócił do sali, lecz było już za późno, gdyż notatnik dzierżyła już w swojej dłoni Akito Takagi. Przekonuje go, że Azuki dyskretnie odwzajemnia jego uczucie i prosi, by razem wybrali się do jej domu, gdzie będzie mógł wyznać jej swoje uczucia. Niespodziewanie Azuki zgadza się poślubić Mashiro i zaczynają planować swoją przyszłość jako rysownicy mangi. Co wydarzy się w ich wspólnym życiu ?

Sprawdź sam oglądając Bakumana już teraz.

Gdzie mogę go obejrzeć ?

W serwisie Anime Shinden.

Pozdrawiam,

Tsakui.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

ciekawa fabuła , miło i przyjemnie się ogląda , fajnie oglądać jak młodzi mangacy pną się do góry jednak trochę mnie przytłacza ten przeciągający się romans głównego bohatera , 9/10

NJxbd4x.png

Opublikowano

W sumie to nie jest źle,

od ostatniego konkursu pierwszej serii zrobiło się nudno, ale do tej pory pożerałem odcinki jak leci. No a po końcówce nie ciągnie mnie zbytnio do drugiej serii (tym bardziej że dopiero wychodzi trzecia, musiałbym czekać jakbym się wciągnął). Szczerze - mogli to skończyć po pierwszej serii :D A, no i oczywiście plus dla Nizumy! :) Koleś wymiata i chyba jest najlepszą postacią w tym anime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...