Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]2 SEZON WORLD CHAMPIONSHIP

macieksa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up mogę prosić o link'a, wiadomo jakie skórki?

Tak wiadomo. Cały czas na eslowym streamie rozdają nasusy k9, ale nie ma opcji żeby wygrać, mniejsza szansa niż w totku :D

na streamie siedzi 15000 osób i każą sobie wysyłać maila z poprawną odpowiedzią na pytanie, pierwsze 3 poprawne wygrywają, dodam tylko ze maile z gmaila w ogole nie dochodzily.

@Asik wez nie pie*dol..

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

@Up.

Nie wiem nie wnikam tak w to.. Po prostu to moje domysły są tylko wiec ogar troszkę ;x

To nie pisz swoich domyslow jak nie masz pojecia o czyms blagam.. tylko wprowadzasz ludzi w blad.

Na 100% beda w przerwach miedzy meczami rozdawane nasusy k9 tym samym sposobem, którym trzeba popisać się niesamowitą znajomością historyjek z lola, postaci i ogolnie calej gry oraz posiadac dobra, sprawdzona poczte ktora w 0.1 sek wysle maila.

Sona - byla rozdawana za przyjechanie na turniej w niemczech.. juz jej nie ma i nie bedzie za darmo.

Riven - bedzie w sklepie po zakonczeniu mistrzostw

Janna - to jest nagroda za elo...

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...