Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. :P Mam pytanie odnośnie run a mianowicie. Mając teraz 20lvl odblokowałem 3 krąg. Czy warto kupować runy z tego oto kręgu już na moim lvlu? Jedna wynosi przeciętnie 200-800 IP a zapełnienie dostępnych miejsc trochę mnie będzie kosztować.

:D I tu nasuwa się kolejne pytanie czy jest sens zbierać je po trochu? Np. teraz kupię po 1-2 z każdego rodzaju czyli: znaki, glify, pieczęci, esencje i będę tak stopniowo zbierać?

E9mwj60.png
Opublikowano

Opłaca się kompletować runy od 20 lvl'a, im wcześniej tym lepiej, standardowy zestaw run (ad/ap) kosztuje około 10k IP - taki porządniejszy, lecz taniej też złożysz :P

Opublikowano

Oplaca sie zlozyc runy kupujesz codzien z 2runy a na koniec esencje, musisz miec 9kazdego rodzaju, 3esencje kup nie wazne ze ich odrazu nie umiescisz ale juz bd mial kupione

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Siemka. :P Mam pytanie odnośnie run a mianowicie. Mając teraz 20lvl odblokowałem 3 krąg. Czy warto kupować runy z tego oto kręgu już na moim lvlu? Jedna wynosi przeciętnie 200-800 IP a zapełnienie dostępnych miejsc trochę mnie będzie kosztować.

:D I tu nasuwa się kolejne pytanie czy jest sens zbierać je po trochu? Np. teraz kupię po 1-2 z każdego rodzaju czyli: znaki, glify, pieczęci, esencje i będę tak stopniowo zbierać?

no lol, a jak ty bys chcial? -.- wiadomo ze od 20 lvl trzeba zaczac juz skladac strone pod ad/ap bo na 30 lvl juz nie ma opcji zebys nie mial run.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

tak skladaj juz teraz daja niezlego kopa w early ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...