Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] YouTube, prosze o pomoc!

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow MPC Forum.

Podczas dodawania filmikow na YouTube.pl zauwazylem ze wiekszosc filmow wgrywa sie z czarnymi paskami po bokach, ale ten problem juz rozwiazalem. Chodzi mi glownie o "miniaturke" filmiku na moim kanale. Podczas odtwarzania filmiku, film jest zupelnie na pelnym ekranie, ale juz na miniaturce pokazane sa czarne boczne paski i wlasnie nie wiem jak moge sie tego pozbyc.

Screen:

wwMt0.jpg

Tutaj macie screena mojego kanalu, i wlasnie chodzi mi o te czarne paseczki ktore wam zaznaczylem.

Wiecie moze jak mozna to skasowac z samej miniatury ? poniewaz jak juz wczesniej pisalem filmik jest na pelnym ekranie to znaczy ze obrazek nie jest tak przyciety jak na miniaturce.

Dziekuje i czekam na konkretne odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu musisz zwiększyć rozdzielczość obrazu w filmiku(przed renderowaniem) do np: 1280x720

Twój filmik jest za mały więc powstają te czarne miejsca .

Jeszcze zależy w czym renderujesz .... bo nie wiem czy w Movie Maker się da usunąć te paski :D

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Ja robie tak nagrywam bandicam w 1280x720, wrzucam do camtasi renderuje do 720p i niemam paskow. Zrob tak jak ja to bedzie dzialac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...