Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DebCraft] [10slot] [dedyk] [No premium/premium] mozliwosc kupna vip i minivip

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg DebCraft

informacje2.png

strzalka.gifTYP: survival

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: s27.csrv.pl:19806(Jesli nie dziala prosze pod tematem napisac

strzalka.gifPotwory: tak

strzalka.gifZwierzęta: tak

strzalka.gifPvP: tak

strzalka.gifPremium: nie ale milo widziane

strzalka.gifNether: tak

strzalka.gifBialaLista: nie

Administracja4.png

Na serwerze

pluginy2.png

nie podam

InformacjeDOT2.png

Na serwerze mozliwe jest kupno vip i minivip

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Bo to tajemnica

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To tak po wejściu na serwer patrze mało slotów , ok przeżyje . Gram gram ... nagle widzę admin piszę event Jeb wszystkich tepa . Ok mówi że, mamy znaleść pokoj pod dirtem ok zaczynam kopać w duł widzę pokój pisze ,,juz" a on niema i tak chyba z 2 razy . Po chwili ja i ktoś jeszcze w jednym momecie znajdujemy pokoj i razem piszemy ,,juz" potem admin mówi że mamy xray'a . Ale kazdy dobry ,,hacker" wie gdyby pokoj bylby zrobiony np z irona to by mi x-ray pomogl ale dirt i bedrock przeswituje -.- . To wszystko na ten temat , serwer do bani nie polecam.

+ Wkurwiłem się troche i klnołem na say'u dostalem bana pt . ,,Wnerwianie admina , przeszkadzanie i PSUCIE zabawy innym . + xray" -.-

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Nie działa mi ip dlaczego?

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Dostales bana bo nikt inny oprucz ciebie w 10sek znalazl ten pokoik najszybsza osoba jaka przeszedla ten event na moich serwerach to byly 3 minuty i byly zabezpieczenia przed x ray tutaj tez sa lecz ty masz jakis nowy x ray a ci do twojej wypowiedzi to klamstwa same i txh za ref

ZwIIaD innym graczą to ip idzie wiec nw

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Dostales bana bo nikt inny oprucz ciebie w 10sek znalazl ten pokoik najszybsza osoba jaka przeszedla ten event na moich serwerach to byly 3 minuty i byly zabezpieczenia przed x ray tutaj tez sa lecz ty masz jakis nowy x ray a ci do twojej wypowiedzi to klamstwa same i txh za ref

To powiedz co zrobić albo coś bo mi nie działa to ip albo podaj inne ;)

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Polecam słownik języka polskiego , a tak a propo ja i Kijas wbiliśmy tam razem . A jakbyście chcieli jego pluginy LAPAĆ

A wiecie od czego wzieła się nazwa DebCraft ? Od DebilCraft

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Nie podoba ci sie to nie graj masz problem innym sie serwer podoba Zwiiad dam ci ip serwera zaraz spróbuj to

s27.csrv.pl:19806

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ref

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

a co dokladnie pisze mozesz mi powiedziec ?

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...