Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MaM Jeden darmowy Kod

matiw12398

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>Lekki czołg T2 oraz darmowy slot

>3-dniowy dostęp do konta Premium

>500 złota

Kod aktywacyjny:

GT8UP6-DR4S5D-K32H4B jestem posiadaczem nowej karty graficznej z nvidia i otrzymałem kod jest dla jednej osoby kto pierwszy ten lepszy. Zakładająć nowe konto otrzymamy to. Po wyświetleniu 3 osób można zamknąć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up on jest już wykorzystany :). Wiem bo chciałem go użyć, bo akurat kolega chciał konto na WoT-cie, ale już był wykorzystany (biedny mój kolega musi się obejść bez kodu :))

Opublikowano

To jest tylko dla nowych kont .(czyli konto musi mieć mniej niz 24 godziny)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Te kody może dostać każdy przy aktualizacji karty nvidia tylko że te kody było do sierpnia

Przy aktualizacji ??? Ja nic nie dostałem a aktualizowałem swoją pod koniec czerwca :/

Według mnie dostaje się przy kupnie nowej karty a nie przy aktualizacji...

Opublikowano

Trzebało poprostu wejść na ich stronę i tam był link do kodu wyszukiwało karte nvidia jak wyszukało pokazywał się kod

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

To czekaj up@

Ja będzie aktualizacja to mogę taki kod dostać.?

Opublikowano

Już raczej nie pisali że do końca sierpnia... Ja nic i tak nie dostałem...

Wchodzilo sie na stronke NVIDIA i tam bylo cos takie ''World of Tanks - kody bonsowe''. Klikalo sie, sprawdzali karte graficzna i dostawalo sie kod. O ile karta byla od NVIDIA.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja kiedyś kupowałem wot ale nie wpisałem kodu bo nie wiedziałem do czego on służy. Teraz leży i się marnuje.

Macie :) (kod zaproszenia)

PRBXNWGU3-8F24-DY9Z

Mam jescze zwykły kod bonusowy. daje on: 1000złota , premka 3 dni, 25k kredytów. i jakis czolg m22 locust

Pewnie się zastanawiacie dlaczego za free kody daje? Koncze z wotem. w sygnaturze macie link do ogloszenia :)

Jak będe miał 5 like do podam kod bonusowy :)

A tutaj macie coś śmiesznego ;d

A to dla Was :) na poczucie humoru :)

post-753888-0-31132900-1350221903.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...