Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]AMX 40

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę tym grać...Kupiłem złoto i zamierzam z pomocą free expa go przeskoczyć

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie kojarzę tego czołgu ... pewnie dlatego że zdobyłem 6 teir przed przybyciem tych głupich FRANC ale to nic nadrobi się ten czas.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja przeskoczyłem AMX 40- po prostu uzbierałem free exp ( no chyba z drobną pomocą golda )

Teraz zbieram free exp na cięzkie francuzy- chociaż aby dojść do BDR-a. Jakoś może dam rade potem uzbierać te 30k expa.

Polecam ci robić jak ja.

x

Opublikowano
Nie mam zamiaru go trzymac che zdobyc tylko ELC na złoto nie mam niestety kasy

To poco się pytasz czy warto go wymaxować? Maxujesz tylko te czołgi które chcesz zachować.

Dla tych co wywalają golda aby przeskoczyć amx40

Nie radzę wam tego robić. Czołg jest nawet dobry. Ma świetny pancerz, a krótka armata jest nawet dobra. Ja z 400m mogłem z powodzeniem niszczyć pz4, a te już nie koniecznie :). Po zakupie topowego silnika i gąsek, czołg już nie jest takim żółwiem. Czołg jest doskonały do nabijania stalowych ścian. Wystarczy tylko stanąć na środku linii frontu i się śmiać jak mniejsze tiery próbują cię przebić

Opublikowano

To poco się pytasz czy warto go wymaxować? Maxujesz tylko te czołgi które chcesz zachować.

Dla tych co wywalają golda aby przeskoczyć amx40

Nie radzę wam tego robić. Czołg jest nawet dobry. Ma świetny pancerz, a krótka armata jest nawet dobra. Ja z 400m mogłem z powodzeniem niszczyć pz4, a te już nie koniecznie :). Po zakupie topowego silnika i gąsek, czołg już nie jest takim żółwiem. Czołg jest doskonały do nabijania stalowych ścian. Wystarczy tylko stanąć na środku linii frontu i się śmiać jak mniejsze tiery próbują cię przebić

Aż sobie go kupię i po testuję.. ( jednak nie grałem tym AMX- wykorzystałem FreeExp-a którego przy okazji nabiłem )

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...