Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Malhazar Vs Ziggs (MID)

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem, że aktualnie nie jest potrzebny Generator lecz estetyka a więc:

Posiadam 500rp a w promocji zauważyłem, że jest Ziggs oraz Malhazar lecz nie wiem kogo kupić.. Nie wiem kto sprawdzi się lepiej na początek oraz na późniejsze fazy gry.. Moglibyście podać + oraz - postaci? oraz oczywiście którą polecacie.

Opublikowano

Ziggs :

• AoE skille
  • slow
  • podrzut
  • dmg z niczego ;d
  • robi miazgę w tf;ach

Malz :

• łatwa farma
  • dmg od hp
  • stun na ulcie
  • fajna pasywka
  • silenc
  • trzeba ogarnac combo

polecam ziggs'a lepszy

Opublikowano

ziggs!

bez porownania.. <3

1. pro q(the best harras w early)
  2. skill e(pulapki, na przeciwniku postawione = 40% hp w early
  3. skille aoe
  4. ulti aoe

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nie znacie się, gdyby zrobić pojedynek Malz vs Ziggs Malzahar pocisnął by go na 5 minucie. Takie potężne combo wystarczy by zabić/zbić 99% hp.

Gram nim bardzo długo i wiem conieco

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie znacie się, gdyby zrobić pojedynek Malz vs Ziggs Malzahar pocisnął by go na 5 minucie. Takie potężne combo wystarczy by zabić/zbić 99% hp.

Może i by wygrał, lecz za to dużo słabiej sobie w tf radzi.A chyba lol to gra drużynowa co nie?

@Topic

Bardziej polecam Ci Ziggsa

4x AoE

Przydatny w tf

Slow

Wnerwiająca pasywka

Ulti z wielkim zasięgiem.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Grałem Malzaharem od 8 do 10lvl'a (refa robiłem) i powiem, że bardzo dobra postać. Dobra farma, dobre combo (1v1), ciekawa pasywka ;)

E + ignite i 1k hp+ schodzi na spokojnie

Ziggsem grałem raz i też było pro ;d Nie bd. oceniał go bardziej bo grałem nim tylko raz

Ale chyba wolałbym Ziggsa. Jak bym nim grał dłużej to i grało by się ciekawiej ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

jak ja kocham takie komentarze <3 LoL to gra zespolowa wiec nie mozesz tak porownac. w dodatku kazdy kontruje kogos innego. bierz ziggsa przyjemnie nim sie gra i ma kazdy skil aoe wiec bardzo przydaje sie w tf'ach z blue latwo sie nim farmi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...