Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Maus vs T-26

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jest potchwytliwe ja z kolega chielismy sprawdzic kto wygra ja mial t-26 a on maus i zgadnijcie kto wygral XDDDDDD nagroda 3 like+++

Opublikowano

X tier kontra II tier?

Nie miałeś szansy,żeby go w ogóle przebić..Z kolei on nie mógł tak nisko opuścić lufy..

Ale mógł taranować ;]

Nie miałeś szans

Maus wygrał by

Ale gdyby wygrał to nie robiłbyś tej zagadki bo było by to oczywiste

T-26 :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

t-26 wygral dla czego ? poniewarz maus jest wolny a t-26 w miare szybki a i byly domy wiiec jezdili do okola..

I dal mi fory i nie strzelal ^^

Opublikowano

Ale jak można wygrać jeżdzeniem dookoła domów ?

Jeśli skończył się czas to był remis,no chyba że scapowałeś mu bazę..

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@2up dodaj mnie do znajomych a sie przekonasz ^^ i pojdziemy do pokoju ale ty wes czolg 7 tieru i nie strzelaj

Opublikowano

EeeEeeeEe.. do czego miał służyć ten temat ??

jak już to daj nam powtórkę pośmiejemy się jak Maus próbował cie taranować. ( o ile będzie to śmieszne )

-=-

Offtop:

Samolot odrzutowy vs. okręt podwodny -kto wygrał ?? (dam 0 like)

x

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

T-46 Wygrał ponieważ Lufa od Mausa nie dostanie tak bardzo nisko acz kolwiek mógłbym wygrać Maus ponieważ ma najlepszy pancerz i nic nie mógłbym robić T-46 jemu więc nie wiem sam ale jak bym miał obstawiać to T-46.

Opublikowano

@UP

Czytaj temat ;]

t-26 wygral dla czego ? poniewarz maus jest wolny a t-26 w miare szybki a i byly domy wiiec jezdili do okola..

I dal mi fory i nie strzelal ^^

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Według najnowszych "statystyk" danych przez WG T95 jest lżejszy od , TYGRYSA II i paru innych kilkutonowych bestii a więc Masu teoretycznie powinien pchać T95 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@UP

Czytaj temat ;]

Kolega ma problemy z myśleniem? :) Nie czuć tam ironii?

@topic

lulz. Patrząc na to co robisz, to nawet kolegów nie masz. Dziękuję, branoc.

Opublikowano

Ty też :P

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...