Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która z tych broni najlepsza?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z wymienionych poniżej broni najlepiej sprawdza się na mapy JunkFlea ew SnowValley

M416Cqb

REC7

M6A2-SRT

L85a1 Mod

M4a1 Desert Warrior proszę także o komentarze dlaczego akurat ta 1 wybrana broń

Opublikowano

L85A1 trzeba ogarnąć żeby umieć tym grać, ma troszkę do dupy celownik, zależy dla kogo. Polecam M6A2-SRT. Dobra broń, z małym recoilem, nikt Cię nie wyzwie od nooba i dobre dmg. Ew. m416 CQB też dobre.

Opublikowano

Z tych bierz M6A2-SRT lub M4A1 Desert Warrior, najlepsze propozycja z podanych, obie są znakomite, mają bardzo mały recoil i dobry damage, ale ja wybrałbym M6A2-SRT, bo zwykłe M4A1 za GP po ulepszeniu w GE wcale nie jest dużo gorsze od DW.

L85A1 MOD jest trochę "dziwne", ale mi akurat ta broń odpowiada i fajnie mi się nią grało, to już kwestia gustu kto co woli.

Opublikowano

naucz się grać gieta i kup Autumn jak będzie, nie ma bardziej kozackiej broni... Proste. Ja mam narazie m417sb na 90 dni, tylko, że to nx rare, ale jest naprawde niesamowita, do tego latam z 25% speed i robie naprawde piekło z nią ;)

z tych które tutaj wymieniłeś wziąłbym Deserta mimo, że odpowiednik za Gp jest identyczny i był do kupienia na perma za 80k, to i tak wziąłbym to, bo można spokojnie pograć na Victorku i do tego fajnie wygląda.

Opublikowano

M6A2 SRT możesz ja ulepszyć i wtedy jest lepsza niż CQB możesz mieć magazynek 50 ammo to jest dużo i scopa jakiego chcesz kumpel ma l85a1 mod ale żaluje że go kupił. M4A1 DW w miare ale to jest to samo co m4a1 zwykłe REC7 nie grałem ale mało kto z tym lata bo CQB lepsze już jest

674071459604241683421.gif

Pomocnik
Opublikowano

M6A2 SRT koxiarska broń, bierz ją ;]

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Na junku najlepiej SMG / SG bo to mała mapa, małe odległości, te 2 rodzaje najlepsze. Z SMG to Famae S.A.F lub P90TR ja bym brał, z SG to tylko i wyłącznie M4 Super 90.

Jednak z tych AR'ek to najlepiej M416 CQB lub M6A2-SRT - DMG dość dobry, RoF spoko.

Na Snow Valley to wiadomo - duża mapa, musi być dobry scope. L85A1 z racji celownika i dość dobrych innych statystyk (dmg, RoF, rozrzut zbliżony do G36E) lub Rec7 - calkiem spoko broń z celownikiem od snajpy np. L96A1, TPG-1, tyle że to w wersji Rec7 Rangers, myślę, że to o nią ci chodziło. Ewentualnie M416 CQB - bardzo słabe przybliżenie ale jest właściwie No Recoil co jest dużym plusem ale CQB brałbym na Oil Rig - średnia mapa, dobra widoczność. Natomiast na Snow Valley to ogromna mapa i gówno widać przez mgłę.

Podsumowując:

Junk - M416 CQB, M6A2-SRT

Snow Valley - Rec7 Rangers, L85A1 Mod

Bywalec
Opublikowano

No oczywicie że CQB.

Najbardziej celna broń w grze

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M416 CQB! Mam ją już tydzień i ani jednego kicka z powodu tej broni nie dostałem. Brednie.

Jak sie gra na SnD no to wiadomo, że sie dostanie kicka. Tam sie dostaje kicka jeśli się zabije elite moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...