Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klasa i kraj

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie czołgi są dobre,ale każdy na swój sposób ;]

Na początek polecam ci robić rosyjskie ciężkie czołgi

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Rosja:

TD(zwykłe) mocne silne działa , średnia mobilność i słaby pancerz .

W skrócie jedzące działa bez opancerzenia , raz uderzysz u nie ma przeciwka.

TD(nowe) szybkie przeładowanie i dobra celność bardziej dla snajperów.

HT zależy czy lubisz mobilność czy pancerz jak to pierwsze to seria IS a jak pancerz to seria KW.

MED-dobre zwinne z dobrym pancerzem (dla medów mało przydatne)

Niemcy:

HT dobry pancerz i celne działa wielki minus to wielkość .

TD snajperzy , słaby DMG ale celność dobra

MED- połączenie czołgu średniego z ciężkim ... taka hybryda

USA

HT genialne czołgi świetne do prowadzenia natarcia czy snajpienia z daleka genialny pancerz przedni czyni je konkurencją dal innych , polecam je dal nowego (nauczysz się wielu więcej rzeczy , niż na innych)

TD pancerne z dobrym działem czyli 30 cm litej stali połączone z potężnym działem co nam z tego wyjdzie : potwór pełznący i zgniatający inne czołgi , a na X teirze mam potwora z z dopalaczem (pierwsze 13 km/h teraz 30)

MED- zwinne z dobrymi działami bardzo fajne i miłe w prowadzeniu .

FRANCE

Tu praktycznie wszędzie masz magazynek :D jest to trudna nacja , ja jej nie prowadzę gdyż nie lubię magazynków (co mi po 5 pociskach jak 30 sek na następne czekam )

Liczę na +

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja na początku gry nawet nie patrzyłem co jakie ma statystyki ;) porostu poszedłem w TD amerykańskie nawet nie wiem czemu :D potem dopiero zobaczyłem że mają pancerz jak nikt inny .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...