Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] x-trap wyłącza się ? Problem z grą ?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu widziałem że ludzie mają poważne problemy z prywatnymi serwerami. Dziwiłem się, ja nigdy takiego problemu nie miałem. Około trzech tygodni temu, zainstalowałem jakiś program ale nie pamiętam jaki. I od tamtej pory wszystko zaczęło się sypać, jedyne co działało to Cabal Online Europe. Przez tydzień szukałem rozwiązania na internecie, ale nic nie znalazłem. Próbowałem wszystkiego i nic.... I pomyślałem że jedyne co w tej sytuacji może pomóc to format całego komputera. Tak niestety, przeszukałem połowę internetu i nic na ten temat nie znalazłem.. Po formacie wszystko działało, działa i będzie działać. Także jedynym rozwiązaniem jest zrobienie formatu na swoim komputerze. Wiem że jako moderator powinienem znaleźć inne wyjście ale niestety tego wyjścia nie ma. Można też zrobić tak że, jak robicie format z win 7 na win 7 to jest taka opcja żeby zostawić wszystkie pliki na dysku w folderze windows.old. Sam tak zrobiłem i wszystko działało. Format trwa 40 góra 45 minut. Powodzenia.

Kappa.

• 10 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] x-trap wyłącza się ? Problem z grą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...